5003 XXL elektromos kerekesszék

Fedezze fel a korlátlan kényelmet az Eroute 5003 XXL elektromos kerekesszékkel. Fekvő háttámla, 56 cm-es ülés, 700 W és 190 kg terhelhetőség. Az Ön kulcsa a megfizethető szabadsághoz!

standard ár: 698 500 Ft –4 % 670 000 Ft 638 095 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Készleten (>5 db)
Várható kézbesítés:
23.7.2024
Szállítási lehetőségek
5003 XXL elektromos kerekesszék
Összecsukható elektromos kerekesszék Eroute 5003 XL háttámla pozicionálással (1)
698 500 Ft –4 %
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Tapasztalja meg a kényelem és a mobilitás új dimenzióját legújabb elektromos kerekesszékünkkel, az Eroute 5003 XXL-mal, amelyet úgy terveztünk, hogy fokozza az utazás élményét. Az Eroute 5003 XXL tágas, 56 cm széles üléssel büszkélkedhet, ami jelentős előrelépés a standard 44 cm-es üléshez képest, így tágasabb és kényelmesebb utazást biztosít. Erőteljes 2 x 350W-os motorral, akár 190kg terhelhetőséggel és állítható, magasra dönthető háttámlával felszerelve ez az elektromos kerekesszék megváltoztatja az életmódját.

Az Eroute 5003 XXL legfontosabb jellemzői

  • Szélesebb ülések: Élvezze a tágasabb utazást az 56 cm széles üléssel a maximális kényelem érdekében.
  • Erőteljes motorok: 2 x 350W-os motor biztosítja a sima és robusztus teljesítményt.
  • Dönthető háttámla: Élvezze a maximális kényelmet a dönthető háttámlával.
    Kompakt és hordozható.
  • Hosszú akkumulátor élettartam: 20 Ah lítium akkumulátorral működik a hosszabb használat érdekében.
  • Maximális terhelhetőség: Robusztus felépítésének köszönhetően az Eroute 5003 XXL akár 190 kg-ot is elbír.

Elektromos kerekesszék Eroute 5003 XXL a kényelmes mobilitáshoz és utazáshoz

Az 5003 XXL elektromos kerekesszék egy nagyon kényelmes mobil szék, amelyet mozgás-, stabilitási vagy egyensúlyi problémákkal küzdők számára terveztek. Összecsukható kialakításának köszönhetően nagyon jól hordozható, és egy kis autó csomagtartójában is elfér. Tökéletes a kényelmes mozgáshoz és utazáshoz. Több praktikus zseb is található benne, így mindig kéznél van minden, amire szüksége van.

Megfelelő tartozékok

Biztonságos és erős elektromos összecsukható kerekesszék Eroute 5003 XXL

Az elektromos kerekesszéket 2 nagy teljesítményű elektromos motor hajtja, amelyeket a nagysebességű vonatokban is használnak. 5 sebességfokozattal rendelkezik, és a + és - gombok megnyomásával vezérelhető. Akár 6 km/órás sebességgel is haladhat, a sebességet a karral állíthatja, a kerekesszéket jobb vagy bal kézzel irányíthatja, és az intelligens elektromágneses fékeknek köszönhetően gyorsan megállhat. A szék elég erős ahhoz, hogy egy egész napos használatot kibírjon. Ráadásul bármikor átkapcsolhat kézi üzemmódra. Egy éjszaka alatt 6-8 óra alatt töltődik fel. 

Mobilitás, kényelem és biztonság

Joystick lehetővé teszik, hogy biztonságosan mozoghasson a tömegben és a szűk helyeken. Az állítható, széles, puha, ergonomikus, puha kartámaszok tehermentesítik gerincét. A kényelmes, széles, nagy szilárdságú habszivacs ülés és az első és hátsó lengéscsillapítók bármilyen terepen kényelmesek. A kisebb, 20 cm átmérőjű első tömör kerekek és a nagyobb, 30 cm átmérőjű hátsó felfújható kerekek kombinációja, a 60 cm-es fordulási sugár és a ≤13°-os kényelmes dőlésszög biztosítja a kényelmet és a stabilitást az utazás során.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos kerekesszékek
Jótállás: 2 év
Súly: 49 kg
Motor: 2x350W
Akkumulátorok: 12Ah / 24V lítium
Vezérlők: 360° Joystick
Max. terhelhetőség: 190 kg
Töltési idő: 6-8 h
Sebesség: 0-6 km/h
Fordulási sugár: 60 cm
Mászás: ≤13°
Maximális hatótávolság: 20 - 25 km
Ülés méretei: 56 cm
Első kerekek (teljes): 25 cm
Hátsó kerekek (felfújható): 40 cm
Méretek (kibontva):
Méretek (összehajtva):
Háttámla magassága: 70 cm
Ülésmagasság a talajtól: 52 cm
A lábtartó magassága a talajtól: 19 cm

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.