ST-05 Cargo e-Tricikli + INGYENES visszapillantó tükrök

Legyen mobil az Eroute ST-05 elektromos triciklivel. Biztonságos, stílusos és megbízható idősek számára, 25 km/h végsebességgel és akár 50 km-es hatótávolsággal.

Színes
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
698 500 Ft 550 000 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Elfogyott Elfogyott Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
ST-05 Cargo e-Tricikli + INGYENES visszapillantó tükrök
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Továbbfejlesztett elektromos tricikli Eroute ST-05 Cargo - most nagyobb rakodótérrel! Ez a kifejezetten idősek számára tervezett tricikli megbízható és biztonságos közlekedési megoldás, amely kényelmes utazást és akár 50 km-es hatótávolságot kínál egyetlen feltöltéssel. A 25 km/h végsebességgel az Eroute ST-05 ideális a megbízható és biztonságos közlekedésre vágyó idősek számára, a minőségi akkumulátor és töltő pedig hosszú, 5-6 éves élettartamot biztosít.

Az Eroute ST-05 Cargo elektromos tricikli előnyei

 • Biztonságos és kényelmes utazás: Az Eroute ST-05 Cargo 25 km/h végsebességgel ideális a megbízható és biztonságos közlekedésre vágyó idősek számára.
 • Hosszú hatótávolság: Az elektromos tricikli hatótávolsága egyetlen feltöltéssel akár 50 km is lehet, így nem kell aggódnia, hogy út közben kifogy az energia.
 • Kiváló minőségű akkumulátor: A mellékelt akkumulátor és töltő kiváló minőségű, és megbízható és hosszú távú teljesítményt biztosít.
 • Maximális teherbírás: Az Eroute ST-05 Cargo maximum 200 kg-ot tud szállítani, így alkalmas bevásárlások vagy egyéb tárgyak szállítására is
 • Nagyszerű design: Az elektromos tricikli stílusos és modern dizájnnal büszkélkedhet, így nagyszerű közlekedési megoldás az idősek számára, akik szeretnének lenyűgözni
 • Teljesen összeszerelve és szervizelve: az Eroute ST-05 Cargo triciklit megvásárlásakor teljesen összeszerelve és szervizelve kapja meg, így azonnal használatba veheti.

Új tárolóhely az Eroute ST-05 Cargo elektromos trike számára

Az Eroute ST-05 elektromos tricikli mostantól rendelkezik egy tárolórekesszel, amelynek maximális terhelhetősége 200 kg, így alkalmas a bevásárlás vagy egyéb tárgyak szállítására. A tricikli praktikussága mellett nagyszerű dizájnnal is büszkélkedhet, amely stílusos és modern.

Az Eroute ST-05 Cargo elektromos tricikli jellemzői

 • Maximális sebesség 25 km/h
 • Hatótávolság akár 50 km egyetlen feltöltéssel
 • Kiváló minőségű akkumulátor és töltő tartozék
 • Maximális terhelhetőség 200 kg
 • Nagyszerű kialakítás

Az Eroute ST-05 Cargo trike esetében a biztonság a legfontosabb, az esti túrák során a jobb láthatóság érdekében első és hátsó lámpákkal, valamint a gyalogosokat és a többi kerékpárost figyelmeztető kürttel rendelkezik. A robusztus háromkerekű kialakítás nagyobb stabilitást biztosít, így kiváló választás a járásproblémákkal küzdő idősek számára.

Az Eroute ST-05 Cargo trike ideális a környékbeli hosszabb kirándulásokhoz vagy ügyintézéshez, és megvásárlásakor teljesen összeszerelve és szervizelve kapja, így azonnal használatba veheti.

Praktikus és megbízható közlekedési megoldás az idősek számára

Legyen mobil az Eroute ST-05 Cargo elektromos triciklivel - praktikus, megbízható és stílusos közlekedési megoldás idősek számára. Rendelje meg a sajátját még ma, és élvezze a biztonságos és kényelmes közlekedés előnyeit, plusz rakodótérrel!

Mielőtt elektromos triciklit vásárolna idősek számára, érdeklődjön a helyi törvényekről és előírásokról a megfelelőség és a biztonságos vezetés biztosítása érdekében. Ez a tricikli nem regisztrálható rendszámmal.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos kerekesszékek idősek számára
Jótállás: 2 év
Maximális teljesítmény: 700W
Akkumulátor típusa: gél akkumulátor
Akkumulátor mérete: 20 Ah / 48 V
Max. sebesség: 25 km/h
Odajutás: 35 - 50 km
Töltési idő: 6 - 8 h
Terhelhetőség: 200 kg
Maximális fordított sebesség: 4 km/h
Max. emelkedés: 16°-ig
Gumiabroncs mérete: 14“
Szabad magasság: 150mm
Fék típusa: dobpergés
Méretek (LxWxH): 153 x 75 x 100cm
Névleges teljesítmény: 350W
Visszapillantó tükrök: igen

ST-05

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.