Cargo TJ150 80 Ah e-Tricikli

Elektromos tricikli Eroute Cargo TJ150, erős 3000W-os motorral, akár 90km-es hatótávolsággal, 80Ah akkumulátorral, tágas rakodófelülettel és rendszámtábla regisztrációval.

2 198 500 Ft 1 731 102 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Készleten (2 db)
Várható kézbesítés:
1.7.2024
Szállítási lehetőségek
Cargo TJ150 80 Ah e-Tricikli
Elektromos teherhordó tricikli Eroute Cargo TJ150 3000W 80Ah (1)
Újdonság
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Bemutatjuk az Eroute Cargo TJ150 elektromos teherhordó triciklit, amely a dinamikus és hatékony munka szinonimája. Ez a modell nagy teljesítményű 3000 W-os motorral van felszerelve, amely elegendő teljesítményt biztosít még a legigényesebb feladatokhoz is. A robusztus 80 Ah-s akkumulátorral akár 90 km-es hatótávolságot és 45 km/h-s sebességet is élvezhet, amely ideális az anyagok vagy berendezések rugalmas szállítására.

Tökéletes a mindennapi munkához

A rendszámtábla-regisztrációs lehetőségnek köszönhetően a trike legálisan közlekedhet az utakon is, ezzel meghosszabbítva hasznos hatótávolságát. Az Eroute Cargo TJ150 tehát az erő és a hely kombinációját kínálja a mindennapi munkához.

Gazdag felszereltség az Ön biztonságáért

  • Összecsukható karosszéria és oldalsó korlátok: lehetővé teszi a rakomány könnyű be- és kirakodását, ami elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez.
  • Tükrök: kiváló rálátást biztosítanak arra, hogy mi történik a jármű mögött, ami elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez.
  • LED-es irányjelzők és világítás: a modern LED-technológia jobb láthatóságot biztosít, miközben energiát takarít meg. A nappali menetfények és a távolsági fényszórók nappal is növelik a biztonságot.
  • Kézifék: Biztosítja, hogy a trike szilárdan a helyén maradjon lejtőn vagy rakodáskor is.
  • Telefontartó: Lehetővé teszi a mobiltelefon biztonságos használatát GPS-ként vagy hívások fogadására.
  • Ablaktörlő: Biztosítja a jó láthatóságot még rossz időjárás esetén is.
  • Fűtés: Melegen tartja a fülkét a hideg napokon, növelve a vezető kényelmét.
  • Ventilátor: Biztosítja a levegő keringését és segít fenntartani a fülke kellemes hőmérsékletét.

Technológiai és biztonsági funkciók az Ön vállalkozása számára

Ez a gazdag felszereltség nemcsak praktikussá, hanem biztonságos és kényelmes járművé is teszi az Eroute Cargo TJ150 80 Ah-t, amely még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel. Akár a falusi munkához, akár a gazdaságban, akár a méhészeti tevékenységéhez vagy egyéb barkácsoláshoz van szüksége járműre, ez a trike megadja Önnek a szükséges megbízhatóságot és sokoldalúságot.

Tesztvezetés és bemutató az Ön otthonában

Úgy gondoljuk, hogy járműveink minőségét a személyes tapasztalatszerzés a legjobb módja megtapasztalni. Ezért kínálunk lehetőséget ügyfeleinknek arra, hogy az Eroute Cargo TJ150 trike-ot saját otthoni környezetükben teszteljék. Egyszerűen csak válassza a megrendelésében a bemutatót, és technikusunk eljön Önhöz, bárhol is legyen, hogy saját szemével láthassa ennek a munkajárműnek minden előnyét.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos kerekesszékek idősek számára
Jótállás: 2 év
Súly: 305 kg
Maximális teljesítmény: 3000W
Akkumulátor típusa: gél akkumulátor
Akkumulátor mérete: 80 Ah / 72 V
Max. sebesség: 45 km/h
Odajutás: akár 90 km
Töltési idő: 6 - 8h
Terhelhetőség: 500kg
Maximális emelkedőképesség: 25 %
Tengelytáv: 1990 mm
Minimális hasmagasság: 150 mm
Minimális fordulási sugár: 4 m
Átvitel: dupla (erő vagy sebesség)
Méretek (LxWxH): 2955 x 1180 x 1720 mm
A rakodótér méretei: 1500 × 1100 × 330 mm

Bemutató videó

Tesztvezetés

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.