Hogyan vásároljunk

Rendelés az e-shopon keresztül

Vásároljon egyetlen kattintással, ez a leggyorsabb módja mind Önnek, mind nekünk.

  1. Csak válasszon ki egy terméket és kattintson rá.
  2. Kattintson a "Kosárba helyezés" gombra.
  3. Kattintson a kosár ikonra.
  4. Itt megjelenik a rendelés összegzése, és kattintson a "Folytatás" gombra.
  5. Most válassza ki a fizetési és szállítási módot, egyszerűen kattintson a kívánt opció melletti körre, majd kattintson ismét a "Folytatás" gombra.
  6. Töltse ki elérhetőségét és azt, hogy hová szeretné a rendelést kézbesíteni. Most már csak kattintson a "Rendelés elküldése" gombra, és kész is van.

Ezután győződjön meg arról, hogy helyesen adta meg az e-mail címét, mivel azonnal kap egy visszaigazolást a megrendelésről, majd egy értesítést a megrendelés előrehaladásáról, végül pedig egy PDF formátumú számlát.

Rendelés telefonvonalon keresztül

Hívjon minket a +36 20 518 2382-es telefonszámon, és mondja meg, hogy telefonon keresztül szeretné leadni a rendelését. Ezt követően operátoraink előkészítik a megrendelést, és felkérik Önt, hogy adja meg a megrendelés leadásához szükséges adatokat. Emellett tanácsot is adnak Önnek a vásárlással kapcsolatban, és kiválaszthatják az Önnek legmegfelelőbb opciót.

Rendelés e-mailben

Ha nem tud velünk telefonon beszélni, e-mailben is küldhet nekünk üzenetet a datamatrixsro@seznam.cz vagy a info@eroute.cz címen. Az üzenetben kérjük, adja meg a megrendelni kívánt robogó modelljét. Szükségünk van továbbá az Ön elérhetőségére is, amely a következő: vezeték- és keresztnév, telefonszám, utca és házszám, város, irányítószám. A megrendeléshez írhat egy megjegyzést, ha valamire szeretné felhívni a figyelmünket.

Kérdése van? Válaszolunk. Kérjük, figyelmesen adja meg az elérhetőségeit.

Ezt a mezőt ne töltse ki: