928 Elektromos háttámla ágyhoz

Elektromos ágytámlánkkal maximális kényelmet fog tapasztalni. Állítható tartomány 2°-65°. Könnyű kialakítás, könnyű összeszerelés.

231 999 Ft 182 676 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Készleten (>5 db)
Várható kézbesítés:
1.7.2024
Szállítási lehetőségek
928 Elektromos háttámla ágyhoz
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Bemutatjuk az elektromos ágytámaszt, amelyet úgy terveztek, hogy kivételes támogatást és kényelmet nyújtson azoknak, akiknek fel kell ülniük az ágyban. Ez az elektromos háttámla 2° és 65° közötti széles beállítási tartományt kínál, így a felhasználók könnyen megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb ülőhelyzetet.

Kompakt és kényelmes

Ezt az ágytámaszt úgy tervezték, hogy könnyen szállítható és összeszerelhető legyen, így könnyen használható. Könnyű, nettó súlya 16,5 kg, így kényelmesen kezelhető.

Megbízható és robusztus

Az ágytámaszt úgy tervezték, hogy a beteg maximálisan 120 kg-os súlyát elbírja, így biztosítva a stabilitást és a tartósságot a használat során. Biztos lehet benne, hogy termékünket úgy terveztük, hogy megfeleljen a megbízható háttámaszt igénylők igényeinek.

Fokozott kényelem

Az elektromos háttámla személyre szabott kényelmet biztosít, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a szöget saját preferenciájuknak megfelelően állítsák be. Akár olvasni, tévézni vagy csak pihenni szeretne az ágyban, háttámlánk optimális alátámasztást nyújt, hogy növelje a kényelmet.

Tapasztalja meg elektromos ágytámlánk kényelmét és kényelmét. Széles beállítási tartománya, kompakt mérete és masszív felépítése tökéletes megoldássá teszi azok számára, akik kényelmes alátámasztást keresnek az ágyban ülve.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ágyak elhelyezése
Jótállás: 2 év
Súly: 16.5 kg
Max. terhelhetőség: 120 kg
Terjedelem: 2° és 65° között
Csomagolási méretek: 930 x 840 x 140mm

Elektromos háttámla ágyhoz (1)

Elektromos háttámla ágyhoz (2)

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.