Cargo ET06 e-Tricikli (vezetői engedély nélkül)

Erőteljes háromkerekű teherszállításhoz. 650 W, 20 Ah, 25 km/h. Biztonságos, szabályos, nem szükséges vezetői engedély. Hatékony és gyors szállítás most könnyebb, mint valaha!

Színes
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
716 500 Ft 564 173 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Várhatóan júliusban Várhatóan júliusban Várhatóan júliusban Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
Cargo ET06 e-Tricikli (vezetői engedély nélkül)
Eroute Cargo ET06 elektromos teherhordó tricikli (1)
Újdonság
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Az Eroute ET06 elektromos teherhordó trike erős és megbízható választás a teherszállításhoz. A 650 W maximális teljesítményű és nagy kapacitású, 20 Ah-s akkumulátorral rendelkező ET06 akár 25 km/h sebességet is elérhet. A trike emellett teljes mértékben megfelel az előírásoknak, regisztrálható rendszámtáblára, és nem szükséges hozzá vezetői engedély.

Erőteljes és megbízható elektromos teherhordó trike

 • Maximális teljesítmény 650 W
 • Akkumulátor-kapacitás 20 Ah
 • Maximális sebesség akár 25 km/h
 • Nincs szükség vezetői engedélyre
 • Akár 50 km hatótávolság egyetlen feltöltéssel (ideális körülmények között)
 • Akár 200 kg terhelhetőség

Teher- és áruszállítás az Eroute Cargo ET06 elektromos teherhordó triciklivel

Az ET06 egyik fő előnye a nagy rakodótér. Ez megkönnyíti az olyan tárgyak biztonságos tárolását és szállítását, mint például a fa és más anyagok.

Az Eroute Cargo ET06 elektromos teherhordó tricikli előnyeix

 • Környezetbarát szállítási mód
 • Megbízható és hatékony áruszállítás és megbízások teljesítése
 • Csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást

Rendszámtábla-regisztráció és elegendő teljesítmény

 • A tricikli regisztrálható rendszámtáblára
 • Minőségi akkumulátorok, amelyek megfelelő kezelés és karbantartás mellett akár 5 évig is kitartanak
 • Tágas rakodótér
 • Teljesítmény, praktikum és fenntarthatóság

Teljesítménye és praktikussága mellett az ET06 környezetbarát is, mivel minőségi akkumulátorokkal van felszerelve, amelyek megfelelő kezelés és karbantartás mellett akár 5 évig is elélhetnek. Azok számára pedig, akiknek regisztrálniuk kell a trike-ot rendszámtáblához, az ET06 teljes mértékben megfelel a követelményeknek, és jogosítvány nélkül is készen áll az utakra.

Összességében az Eroute ET06 elektromos teherhordó trike erős és megbízható választás azoknak, akik szeretnék kényelmesebbé tenni a mindennapi utazásaikat. Akár vállalkozásról, akár magánszemélyről van szó, aki megbízható közlekedési módot keres, az ET06 kiváló választás.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos teherhordó triciklik
Jótállás: 2 év
Maximális teljesítmény: 650W
Akkumulátor mérete: 20 Ah / 72 V
Maximális sebesség: 25 km / h
Akkumulátor hatótávolsága: akár 50 km
Töltési idő: 6 – 8 h
Terhelhetőség: 200 kg
Maximális emelkedési sebesség: 16°-ig
Kerékméret: 12"
Fék típusa: dobfék
Méretek (Hosszúság x Szélesség x Magasság): 245 x 86 x 105 cm
Raktérméretek (Hosszúság x Szélesség x Magasság): 110 x 60 cm

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.