FOLD 4 Li-ion e-Robogó

FOLD 4 Li-ion robogó időseknek - nagyszerű választás a könnyű mobilitáshoz. Kiváló minőségű akkumulátor és egyszerű automatikus összecsukhatóság a kényelmes karbantartás érdekében.

Színes
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
631 000 Ft 496 850 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Várhatóan augusztusban Várhatóan augusztusban Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

A FOLD 4 Li-ion egy nagy teljesítményű elektromos robogó új automatikus összecsukási funkcióval. Az összecsukható kialakítás lehetővé teszi a könnyű tárolást kis helyen, például az autó csomagtartójában vagy otthoni tárolóhelyeken. Ez a robogó könnyen kezelhető, teljesítménye és akár 30 km-es hatótávolsága pedig ideális mindazok számára, akik megbízható és praktikus közlekedési módot keresnek a városban.

Csomagtartó

Kiváló minőségű felfüggesztés a kényelmes utazásért

A FOLD 4 Li-ion elöl és hátul minőségi felfüggesztéssel van felszerelve a kényelmes utazás érdekében. A robogót úgy tervezték, hogy biztonságos és stabil legyen. Terhelhetősége 120 kg-ig terjed, és ideális minden típusú utazáshoz, a rövid utaktól kezdve a környéken tett rövid kirándulásokon át a munkába vagy iskolába vezető útig.

A FOLD 4 Li-ion elektromos robogó előnyei

  • Automatikusan összecsukható a kis helyen való könnyű tárolás érdekében
  • Erőteljes motor akár 30 km-es hatótávolsággal
  • Kiváló minőségű felfüggesztés a kényelmes utazásért
  • Biztonságos és stabil kialakítás akár 120 kg terhelhetőséggel
  • Nincs szükség vezetői engedélyre vagy regisztrációra
  • Kibocsátásmentes és nem szennyező
  • Teljesen összeszerelve és használatra készen

Ez a robogó ideális mozgáskorlátozottak számára, mivel kompakt formára összecsukható, így könnyen tárolható és szállítható.

Kiváló minőségű, hosszú élettartamú akkumulátorok

Ennek a robogónak a fő előnye a kiváló minőségű, nagy kapacitású és hosszú élettartamú lítium akkumulátorok, amelyek megbízható teljesítményt és nagy hatótávolságot biztosítanak. Ezek az akkumulátorok teszik a FOLD 4 Li-ion robogót környezetbarát és energiahatékony közlekedési eszközzé.

Biztonságos és stabil utazás a minőségi konstrukciónak köszönhetően

A robogó másik előnye a robusztus és stabil konstrukció, amely biztonságos és kényelmes utazást tesz lehetővé. A FOLD 4 Li-ion robogó kényelmes üléssel és háttámlával van felszerelve, amely kényelmes és ergonomikus utazást biztosít. A robogó emellett könnyen kezelhető és könnyen karbantartható, ami megbízhatóságot és hosszú élettartamot biztosít.

Könnyen karbantartható és szervizelhető

Az Eroute márka minőségi szolgáltatást nyújt, amely nem csak a robogó értékesítését és beszerelését, hanem a szakszerű karbantartást és javítást is magában foglalja. Mi itt vagyunk ügyfeleinkért, és arra törekszünk, hogy a legjobb szolgáltatást és a legmagasabb minőségű termékeket nyújtsuk számukra.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Összecsukható elektromos robogók
Jótállás: 2 év
Max. teljesítmény: 500W (2 x 250W)
Akkumulátor típusa: Lítium
Akkumulátor mérete: 15 Ah / 36 V
Max. sebesség: 18 km/h
Max. hatótávolság: 25 - 30 km
Töltési idő: 6 - 8 h
Terhelhetőség: 120 kg
Kerékméret: 200*50 (elöl) 200*60 (hátul)
Méretek (H x S x M): 120 x 85 x 60 cm
Méretek összehajtva (H x S x M): 60 x 40 x 85 cm
Max. emelkedés: 16°-ig
Fék típusa: tárcsafék

FOLD 4 Li-ion

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.