FOLD 5 Li-ion e-Tricikli

A könnyű, kompakt és nagy teljesítményű Eroute Fold 5 elektromos robogó lítium akkumulátorral, javított fordulási sugárral és kartámasszal elfér az autó, a lift vagy a lakás csomagtartójában.

Színes
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
661 000 Ft 520 472 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Várhatóan júniusban Várhatóan júniusban Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

A vadonatúj FOLD 5 Li-ion egy kicsi és kompakt elektromos robogó, amely kompakt méreteinek köszönhetően könnyen elhelyezhető az autó csomagtartójában vagy kivihető egy liftben. Kompaktságának köszönhetően kis lakásában is kényelmesen elfér. Ezúttal kiváló minőségű felfüggesztéssel elöl és hátul, továbbfejlesztett és nagyon kényelmes ülésekkel és kartámaszokkal. Ennek köszönhetően nem fog fájni a háta, és kényelmesen utazhat. Ez az elektromos robogó ideális azok számára, akik a városban élnek, és a tömegközlekedés helyett inkább a saját közlekedésükre támaszkodnak. Hatótávolsága legfeljebb 50 km, teherbírása pedig 120 kg.

Csomagtartó

A FOLD 5 Li-ion elektromos robogó előnyei

 • Szinte semmilyen karbantartást nem igényel
 • Elfér a kisautók csomagtartójában, a liftben és a lakásban.
 • Könnyű, kompakt, nagy teljesítményű, biztonságos és stabil
 • Kényelmes üléssel és kartámasszal rendelkezik
 • Kiváló minőségű első és hátsó felfüggesztés
 • A vezetéshez nincs szükség jogosítványra vagy regisztrációra
 • Nem termel károsanyag-kibocsátást és nem szennyezi a levegőt.

Teljesen összeszerelve és indulásra készen

Csak a legjobb szolgáltatásokat kínáljuk ügyfeleinknek. A FOLD 5 Li-ion elektromos robogót teljesen összeszerelve és azonnal használatra készen szállítjuk. Ezenkívül garanciális és garancián túli szervizszolgáltatást és rendszeres ellenőrzéseket biztosítunk Önnek szervizközpontunkban. Többféle színválaszték közül választhat. Kék, piros és fehér színben kapható. Csak töltse fel a könnyű elektromos robogót minden egyes utazás után, és készen áll a következő útra. Így bármikor nekivághat az útnak akár 25 km/órás sebességgel.

Tartozékok

 • Első kosár
 • Első lámpa
 • Információs panel
 • Kényelmes ülés
 • Karfák
 • Töltő
 • Akkumulátorok

Nincs szükség vezetői engedélyre és nincs károsanyag-kibocsátás

Kicsi, kompakt és nagy teljesítményű robogó, amely elfér az autóban, liftben vagy lakásban, nagy hatótávolsággal (akár 50 km) és minőségi fékekkel, amelyekre teljes mértékben számíthat. Nagy előnye, hogy a vezetéséhez nincs szükség jogosítványra vagy regisztrációra. Az elektromos robogó nem termel károsanyag-kibocsátást, és nem szennyezi a levegőt. Ezáltal az elektromos robogó olcsó és környezetbarát közlekedési eszközzé válik. Használhatja a környéken tett kirándulásokhoz, munkába vagy iskolába járáshoz, bevásárláshoz és ügyintézéshez. A kiváló minőségű lítium akkumulátor megfelelő kezelés mellett 5-6 évig tart. A robogó tartalmaz egy első kosarat, első lámpát, információs táblát, kényelmes ülést, kartámaszt, töltőt és akkumulátort.

Kompakt, stabil, kényelmes, biztonságos és erős

Az elektromos összecsukható kocsi nagyon könnyen össze- és széthajtható. Töltse fel 4-6 óra alatt, és máris újra készen áll. A vadonatúj Eroute Fold 5 összecsukható elektromos robogó orvosi eszközként használható. Kérjük, figyelmesen olvassa el a betegtájékoztatót és a használati utasítást, és konzultáljon orvosával az összecsukható kerekesszék megfelelő használatáról.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Összecsukható elektromos robogók
Jótállás: 2 év
Max. teljesítmény: 700W
Akkumulátor típusa: Lítium
Akkumulátor mérete: 15 Ah
Max. sebesség: 25 km/h
Max. hatótávolság: akár 50 km
Töltési idő: 3 - 4 h
Terhelhetőség: 130 kg
Kerékméret: 10''
Méretek (H x S x M): 105 x 54 x 83 cm
Méretek összehajtva (H x S x M): 44 x 54 x 83 cm
Max. emelkedés: 16°-ig
Fék típusa: dobfékek
Tömeg akkumulátorral együtt: 29 kg

Eroute FOLD 5 Li-ion

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.