Hordozható Deluxe zuhanykészlet

Növelje az ágy melletti higiéniát egy hordozható, hatékony és sokoldalú zuhanyzóval. Ideális otthoni ápoláshoz és egészségügyi intézményekhez. Fedezze fel az új szabványt!

615 166 Ft 484 383 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Várhatóan januárban
Szállítási lehetőségek
Hordozható Deluxe zuhanykészlet
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Bemutatjuk az Eroute Deluxe hordozható ágyzuhanyt - a tökéletes megoldás az egyszerű és alapos ágyzuhanyzáshoz!

Gondot okoz Önnek, hogyan biztosítson biztonságos és hatékony zuhanyozást az ágyhoz kötött emberek számára? Az Eroute Deluxe hordozható ágyzuhany a válasz, amely áttörést jelentő megoldást kínál az ápolók számára, és javítja a betegek személyes higiéniáját anélkül, hogy hagyományos fürdőszobába kellene jutniuk.

Főbb jellemzők és előnyök:

 1. Könnyen hordozható: A mindössze 4,8 kg súlyú Eroute Deluxe úgy lett kialakítva, hogy könnyen hordozható legyen, így a személyes higiéniát azokhoz juttatja el, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.
 2. Egyenesen az ágy mellé: Az egy személy által működtethetőre tervezett innovatív ágy melletti zuhany biztosítja a függetlenséget és a magánéletet. A gyorscsatlakozó leegyszerűsíti a zuhanytömlő felszerelését és eltávolítását, így az irányítás az ápoló kezében van.
 3. Gyors és hatékony: A beépített tiszta víz tömlő és a külső tiszta víztartály gyors és hatékony zuhanyozást tesz lehetővé. Nincs többé gond a vízhordással - csak töltse fel a tartályt, és máris biztosíthatja a frissítő zuhanyt.
 4. Nincs szivárgás, szennyvíz-visszatöltés: Fejlett kialakításunk megakadályozza a szivárgást, és szennyvíz-visszatöltési funkcióval rendelkezik a tiszta és higiénikus környezet fenntartása érdekében.
 5. Sokoldalú zuhanyrózsa: A zuhanyrózsa három különböző funkcióval rendelkezik - masszázs zuhany mód, hajmosó mód és zuhany mód. Könnyedén válthat az üzemmódok között az egyéni betegigényeknek megfelelően.
 6. Nano vízködösítő a mélytisztításhoz: Tapasztalja meg a nano vízköd technológia előnyeit, amely alapos beteghigiéniát biztosít a hagyományos zuhanyzókészülékek nélkül.
 7. Kompakt méret: A kompakt kialakításnak köszönhetően az Eroute Deluxe ideális a különböző egészségügyi intézményekben, beleértve az otthoni ápolást, az idősotthonokat, a rehabilitációs kórházakat és az idősek ambulanciáit.
 8. Biztonságos és felhasználóbarát: A tiszta víz kifolyásának vezérlőgombja biztosítja, hogy csak akkor permetezzen vizet, amikor szükséges, növelve ezzel a biztonságot és optimalizálva a vízfogyasztást. A szilikon és szivacs zuhanyfej ergonomikus kialakítása megfelel a haj- és bőrmosás követelményeinek.

Sokoldalú zuhanyfunkciók:

 • Masszázs zuhany üzemmód: Az Eroute Deluxe túlmutat a hagyományos ágyzuhanyon, és nyugtató masszázs zuhany üzemmódot kínál. A páciensek gyengéd és pihentető masszázst élvezhetnek, miközben alapos higiéniát biztosítanak, ami elősegíti a kényelmet és a jó közérzetet.
 • Hajmosó üzemmód: A betegek egyedi igényeit kielégítő hajmosó üzemmód speciális vízsugárral rendelkezik a hatékony és kíméletes hajmosás érdekében. Ez az átgondolt funkció segít fenntartani a higiéniát és növeli a betegek általános kényelmét.
 • Zuhanyzási mód: Az alap zuhanyzási mód teljes és frissítően tiszta élményt nyújt. Az állítható vízáramlás alapos zuhanyzást biztosít, elősegíti a tisztaságot, és a páciensek felfrissülve érzik magukat, anélkül, hogy hagyományos fürdőszobai felszerelésre lenne szükségük.

Használat:

 • Otthoni ápolás: Az Eroute Deluxe ideális az otthoni ápoláshoz, mivel a zuhanyzás élményét közvetlenül az ágy mellé hozza. Az ápolók hatékony és méltóságteljes segítséget nyújthatnak a személyes higiéniához anélkül, hogy a fürdőszobába való költözéssel járó gondot kellene megoldaniuk.
 • Ápolási otthonok: Az ápolási otthonokban, ahol a mobilitás korlátozott lehet, az Eroute Deluxe nélkülözhetetlen eszközzé válik. A lakók számára kényelmes és higiénikus ágy melletti zuhanyzást biztosít további segítség nélkül.
 • Rehabilitációs kórházak: Az Eroute Deluxe ideális a rehabilitációs intézmények számára, és kényelmes és hatékony ágy melletti zuhanyozási megoldással támogatja a betegeket a gyógyuláshoz vezető úton. A zuhany sokoldalú funkciói megfelelnek a betegek számos igényének a rehabilitációs folyamat során.
 • Ambuláns geriátria: A geriátriai járóbetegek számára, akiknek mobilitási problémákkal kell küzdeniük, az Eroute Deluxe zuhany praktikus megoldást nyújt a személyes higiénia fenntartásához. Kompakt kialakítása és egyszerű felszerelhetősége alkalmassá teszi a járóbeteg-ellátásra, és zökkenőmentes élményt biztosít a betegek és a gondozók számára.

A csomag a következőket tartalmazza:

 • Fődarab
 • PVC zuhanytömlő szivacsos zuhanyrózsával
 • Szilikon zuhanyrózsa
 • hálózati adapter
 • Kötés
 • Tiszta víz tömlő szűrővel
 • Lefolyótömlő a szennyvízhez
 • Felhasználói kézikönyv
 • Fürdőkészletek

Az Eroute Deluxe hordozható zuhany nemcsak a hatékonyságot és a higiéniát helyezi előtérbe, hanem számos olyan kiegészítő funkcióval is kiegészíti, amelyek fokozzák a használat ellenőrzését, a kényelmet és az általános betegelégedettséget. Az ápolók az Eroute Deluxe átgondolt kialakítására támaszkodhatnak, hogy kiváló ágy melletti zuhanyozási élményt nyújtson.

Próbálja ki az Eroute Deluxe hordozható zuhanyzót vásárlás előtt. A megrendelés leadásakor választhatja, hogy technikusunk bemutatót tart az otthonában vagy a munkahelyén.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosási segédeszközök
Jótállás: 2 év
Súly: 4.8 kg
Szennyvízkapacitás: 5.2 l
Zaj: ≤ 55 db
Vízzárósági osztály: IP54
Termék méretei: 40.6 x 35.6 x 20.8 cm
Bemeneti feszültség: AC100-220V
Kimeneti feszültség: 24V
Névleges áram: 5.8A
Névleges teljesítmény: 140W
Alkalmazási környezet: Beltéri

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.