Intelligens sétapálca LED világítással

Maradjon biztonságos és mobil a LED-világítással és csúszásmentes fogantyúval ellátott intelligens sétapálcával. Memóriakártya és riasztási funkció mellékelve.

23 800 Ft 18 740 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Készleten (>5 db)
Várható kézbesítés:
1.7.2024
Szállítási lehetőségek
Intelligens sétapálca LED világítással
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

A LED-világítással ellátott intelligens sétabotok tökéletes kiegészítői azoknak, akik növelni szeretnék mobilitásukat és biztonságukat. A bot könnyű és tartós alumíniumból készült, legfeljebb 97 cm hosszú, és csúszásmentes fogantyúval rendelkezik a további támogatás érdekében.

Ragadja meg mobilitását a csúszásmentes fogantyúval ellátott intelligens sétapálcáinkkal

A beépített LED-világítás fényes és tiszta utat biztosít, hogy mások számára is látható legyen, ha éjszaka sétál. A bot memóriakártya-bemenettel is rendelkezik, és egy 128 Mb-os memóriakártya is jár hozzá, így útközben is hallgathat zenét vagy rádiót.

Világítsa meg az utat és maradjon éber az intelligens sétapálcával

Az USB tápegység és a mellékelt kábel megkönnyíti a töltést, a riasztó funkció pedig biztosítja, hogy vészhelyzet esetén figyelmeztetni tudjon másokat. Akár napi sétát tesz, akár új helyeket fedez fel, a LED-világítással ellátott intelligens sétapálcánk tökéletes társ az utazásaihoz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Egészségügyi segédeszközök
Jótállás: 2 év
Anyag: alumínium
Max. hosszúság: 97 cm
Teljesítmény: USB (nem tartozék)
LED világítás: Igen
Bemenetek: memóriakártya (mellékelve)
Rádió, MP3: Igen
Riasztás: Igen
Fogantyú: csúszásgátló

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.