Mozgórobot ExoStride

Nyissa meg a zökkenőmentes mobilitást az ExoStride exoskeleton robottal - egy intelligens járássegítővel, amely adaptív üzemmódokkal rendelkezik az egyéni támogatáshoz.

2 590 000 Ft 2 466 667 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Készleten
Várható kézbesítés:
1.7.2024
Szállítási lehetőségek
Mozgórobot ExoStride
Mozgásrobot exoskeletonnal Eroute ExoStride (10)
Újdonság
INGYENESINGYENES
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Lépjen be a segített járás új korszakába a legkorszerűbb hordozható járássegítőnkkel, az Eroute ExoStride robot exoskeletonjával. Ezt az intelligens járásrobotot úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen az Ön életmódjába, és olyan élvonalbeli funkciókkal van felszerelve, amelyek javítják az alsó végtagok mozgását, és újradefiniálják a mobilitását.

Főbb jellemzők

 • Autonóm adaptáció: Az Eroute ExoStride robot büszkélkedhet az autonóm adaptációs technológiával, amely személyre szabott és adaptív járásélményt biztosít. Könnyedén alkalmazkodik az Ön mozgásmintáihoz, és optimális alátámasztást és kényelmet biztosít.
 • Két erőforrás: Páratlan teljesítményt tapasztalhat meg az exoskeleton alsó végtagjainak mozgását meghajtó két erőforrásnak köszönhetően. Ez az innovatív kialakítás biztosítja a sima és természetes járást, és magabiztosságot ad Önnek, hogy könnyedén mozoghasson a legkülönbözőbb terepeken.
 • Hangriasztás: A beépített hangutasításokkal minden lépésről tájékoztatva leszel. A robot zökkenőmentesen kommunikál Önnel, és végigvezeti Önt a különböző üzemmódokon és teljesítményszinteken, így az exoskelettel való interakció intuitív és felhasználóbarát lesz.
 • Akkumulátor-üzemidő: Az Eroute ExoStride robotot robusztus akkumulátor táplálja, és hosszú akkumulátor-üzemidőt biztosít. Az akkumulátor élettartama akár 10 km-es szabadtéri sétát is támogat, így számíthat arra, hogy a robot lépést tart az aktív életmódjával.
 • CyberFit viseleti rendszer: Adjon magának kényelmet és rugalmasságot. Ez a testre szabható kialakítás kényelmes illeszkedést biztosít a különböző testalkatú felhasználók számára, és személyre szabott, kényelmes gyaloglási élményt nyújt.
 • Választható teljesítményszintek: Testre szabhatja a járás élményét a teljesítményszintek egyszerű váltásának lehetőségével. Egy rövid gombnyomással válthat az 1-5. szintek között, hogy az exoskeleton teljesítményét az Ön igényeihez igazítsa.
 • Üzemmód-választás: Egy gomb hosszú megnyomásával zökkenőmentesen válthat az üzemmódok között, beleértve a járástámogató üzemmódot, a bal láb módot és a jobb láb módot. A hangutasítások egyértelmű utasításokat adnak, és biztosítják, hogy mindig tájékozódjon a kiválasztott üzemmódról.

Dinamikus üzemmód-választás

 1. Géptámogatási mód: az exoskeleton intuitív módon állítja be az erejét a természetes és gördülékeny mozgás érdekében járás közben.
 2. Bal láb mód: a bal láb módban célzottan megcélozhatja a konkrét mobilitási problémákat, és pontos és egyéni segítséget aktiválhat.
 3. Jobb láb mód: az aszimmetrikus mobilitási igényeket a Jobb láb móddal kezeli, amely személyre szabott támogatást és testreszabást biztosít az egyéni igényeknek megfelelően.

Mellékelt tartozékok:

 • 1x vállpánt
 • 1x hálózati adapter
 • 1x pár szabad méretű lábpánt

Javítsa mobilitását és fedezze fel újra a járás örömét az Eroute ExoStride robot segítségével - ahol az innováció találkozik az akadálymentesítéssel!

Próbálja ki az Eroute ExoStride robotot, mielőtt megvásárolná. Megrendeléskor választhatja, hogy technikusunk bemutatót tart az otthonában vagy a munkahelyén.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mozgás asszisztensek
Jótállás: 2 év
Súly: 4 kg
Akkumulátorok: DC 21.6V lítium
Az akkumulátor élettartama: Körülbelül 2 óra
Töltési idő: 2 h
Teljesítményszintek: 1 - 5 fok, max. 12 Nm
Méretek: 51,5 x 34,5 x 33,5 cm
Alkalmazási környezet: Beltéri, kültéri (esőtől védett)
Energiafogyasztás: AC220V/50Hz 1.5A
Munkakörnyezet: 0°C - 35°C

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.