Összecsukható járókeret kocsival HW6011

HW6011 összecsukható járókeret kocsival beltéri és kültéri használatra. Forgatható első kerekek és ergonomikus kézifék a könnyű manőverezéshez. Az összeszereléshez nincs szükség szerszámokra.

85 000 Ft 80 952 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási lehetőségek
Összecsukható járókeret kocsival HW6011
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Az Eroute HW6011 összecsukható járókeret kocsival egy megbízható és robusztus mobilitási segédeszköz, amely ideális beltéri és kültéri használatra. Ez a járókeret kiváló minőségű PVC anyagból készült, elülső forgó kerekekkel és ergonomikus kézifékkel rendelkezik a könnyű manőverezés és megállás érdekében. Az ülés 130 kg-os teherbírásával a felhasználók széles köre számára alkalmas. 

Az Eroute HW6011 összecsukható járókeret előnyei

 • Robusztus és megbízható beltéri és kültéri használatra
 • Forgatható első kerekek a könnyű manőverezéshez
 • Ergonomikus kézifék a megálláshoz és lassításhoz
 • Kényelmes ülés légáteresztő hálóval és tartós háttámlával
 • Könnyű összeszerelés és tárolás kompakt méretekben
 • Üléskapacitás 130 kg

Az Eroute HW6011 összecsukható járókeret jótékony hatásai

 • Kiváló minőségű PVC anyagból készült
 • Forgatható első kerekek
 • Ergonomikus kézifék
 • Lélegző hálós ülés
 • Tartós háttámla
 • Ülés közben rögzíthető hátsó kerekek
 • Könnyű összeszerelés (nincs szükség szerszámokra)
 • Kompakt méret a tároláshoz

Stabil és megbízható mobilitási segédeszköz

A HW6011 egyik legfontosabb jellemzője a könnyű összeszerelhetőség - nem igényel szerszámokat, és használaton kívül könnyen tárolható kompakt helyen. Ezenkívül kényelmes üléssel rendelkezik, lélegző hálóval és tartós háttámlával, a hátsó kerekek pedig ülés közben a kézifék előre nyomásával rögzíthetők.

Az Eroute HW6011 összecsukható járókeret használata

 • Mozgássegítőként azok számára, akiknek mozgatás közben további támogatásra van szükségük.
 • Beltéren és kültéren, sima felületeken
 • Lassításhoz vagy megálláshoz nyomja előre a kéziféket.
 • Üljön a komfortülésbe, és nyomja előre a kéziféket a hátsó kerekek blokkolásához.
 • A járókeret szerszámok nélküli összeszerelésével és kompakt méretben történő tárolásával, amikor nincs használatban. 

Ideális beltéri és kültéri használatra

Összefoglalva, a HW6011 összecsukható járókeret kocsival egy praktikus és kényelmes mobilitási segédeszköz, amely ideális mindazok számára, akik egy kicsit több támogatást keresnek a mozgás közben. Tartós felépítése és könnyű használhatósága miatt ideális beltéri és kültéri használatra egyaránt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Egészségügyi segédeszközök
Jótállás: 2 év
Súly: 9.8 kg
Teljes szélesség: 63 cm
Mélység: 77 cm
Ülőfelület: 47x31 cm
Súly: 10 kg
Állítható fogantyúmagasság: 86-98,5 cm
Terhelhetőség: 130 kg

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.