Összecsukható járókeret üléssel

Eroute összecsukható járókeret üléssel: robusztus, manőverezhető és kényelmes. 360°-os forgó görgők, ergonomikus fékek és 130 kg teherbírás.

85 000 Ft 80 952 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Kérésre
Szállítási lehetőségek
Összecsukható járókeret üléssel
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Az Eroute összecsukható járókeret üléssel egy megbízható és kényelmes mobilitási segédeszköz, amely ideális mindenkinek, akinek extra támogatásra van szüksége járás közben. Ez a járókeret strapabíró PVC anyagból készült, és elég erős ahhoz, hogy zavartalanul bírja a zárt térben és a szabadban egyaránt. A 360°-ban forgatható első kerekek könnyű manőverezést tesznek lehetővé, az ergonomikus kézifék pedig megkönnyíti a lassítást vagy a megállást.

Az Eroute járókeret előnyei összecsukható üléssel

 • További támogatást nyújt járás közben
 • Kényelmes ülés háttámlával a pihenéshez
 • Puha párnázott kartámasz a váll- és hátfájás enyhítésére
 • Könnyű összeszerelés, nincs szükség szerszámokra

Az Eroute összecsukható ülős járókeret előnyei

 • Tartós PVC anyag
 • 360°-ban forgatható első kerekek a könnyű manőverezéshez
 • Ergonomikus kézifék a lassításhoz vagy megálláshoz
 • Lélegző hálós ülés és tartós háttámla
 • Kompakt méret a tároláshoz
 • Terhelhetőség 130 kg-ig

Megbízható és kényelmes mobilitási segédeszköz

Az Eroute összecsukható járókeret egyik legfontosabb jellemzője a kényelmes, háttámlával ellátott ülés. A lélegző hálós ülés és a tartós háttámla kényelmes pihenőhelyet biztosít, az előre nyomható kézifék pedig rögzíti a hátsó kerekeket, amikor ülsz. A puha párnázott kartámaszok segítenek az alkarokat természetes szinten tartani, enyhítve a váll- és hátfájást.

Az Eroute összecsukható járókeret használata üléssel

 • Séta a ház körül
 • Séta a szabadban
 • Támogatás nyújtása állás vagy járás közben 

Könnyen használható és telepíthető

Ez a járókeret nagyon könnyen összeszerelhető, nincs szükség szerszámokra. Kompakt méretei ideálisak a tároláshoz, teherbírása pedig akár 130 kg is lehet. Akár a ház körüli sétákhoz, akár a szabadban való sétákhoz használja, az Eroute összecsukható járókeret üléssel megbízható és kényelmes választás.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Egészségügyi segédeszközök
Jótállás: 2 év
Súly: 9.8 kg

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.