ST-05 e-Tricikli

Legyen mobil az Eroute ST-05 elektromos triciklivel. Biztonságos, stílusos és megbízható idősek számára, 25 km/h végsebességgel és akár 50 km-es hatótávolsággal.

standard ár: 765 150 Ft –8 % 698 500 Ft 550 000 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Várhatóan júliusban
Szállítási lehetőségek
ST-05 e-Tricikli
Elektrická tříkolka pro seniory Eroute ST 05 (10)
765 150 Ft –8 %
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Az Eroute ST-05 elektromos tricikli tökéletes közlekedési megoldás az idősek számára. A 25 km/h maximális sebességgel biztonságos és kényelmes utazást kínál. Az elektromos tricikli hatótávolsága egyetlen feltöltéssel akár 50 km is lehet, köszönhetően a termékhez mellékelt kiváló minőségű akkumulátornak és töltőnek. Megfelelő kezelés esetén az akkumulátor akár 5-6 évig is kitarthat, így hosszú éveken át megbízható szállítást biztosít. Az Eroute ST-05 háromkerekű legfeljebb 200 kg teher szállítására alkalmas, így alkalmas bevásárlások vagy egyéb tárgyak szállítására.

Az Eroute ST-05 elektromos tricikli előnyei

 • Biztonságos és kényelmes utazás: 25 km/h végsebességével az Eroute ST-05 ideális a megbízható és biztonságos közlekedésre vágyó idősek számára.
 • Nagy hatótávolság: az elektromos trike hatótávolsága egyetlen feltöltéssel akár 50 km is lehet, így nem kell aggódnia amiatt, hogy út közben kifogy az energia.
 • Kiváló minőségű akkumulátorok: a mellékelt akkumulátor és töltő kiváló minőségű és megbízható, hosszú élettartamú teljesítményt nyújt.
 • Maximális teherbírás: az Eroute ST-05 maximum 200 kg-ot tud szállítani, így alkalmas bevásárlás vagy egyéb tárgyak szállítására.
 • Nagyszerű design: az elektromos tricikli stílusos és modern dizájnnal büszkélkedhet, így nagyszerű közlekedési megoldás az idősek számára, akik szeretnének lenyűgözni.
 • Teljesen összeszerelve és szervizelve: amikor megvásárolja az Eroute ST-05 trike-ot, teljesen összeszerelve és szervizelve kapja meg, így azonnal használatba veheti.

Az Eroute ST-05 elektromos tricikli előzményei

 • Maximális sebesség 25 km/h
 • Hatótávolság akár 50 km egyetlen feltöltéssel
 • Kiváló minőségű akkumulátor és töltő tartozék
 • Maximális terhelhetőség 200 kg
 • Nagyszerű design

Legyen mobil az Eroute ST-05 elektromos triciklivel

Az Eroute ST-05 egyik egyértelmű előnye a nagy hatótávolságú akkumulátor, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen feltöltéssel akár 50 km-t is megtegyen. Ezáltal ideális a környékbeli hosszabb kirándulásokhoz vagy ügyintézéshez. A triciklihez egy tárolókosár is tartozik, így minden lényeges dolgot magával vihet.

Biztonságos és kényelmes közlekedés az idősek számára

Az Eroute ST-05 esetében a biztonság a legfontosabb, mivel első és hátsó lámpákkal rendelkezik az esti túrák során való láthatóság érdekében, valamint kürttel a gyalogosok és más motorosok figyelmeztetésére. A robusztus háromkerekű kialakítás nagyobb stabilitást biztosít, így kiváló választás az egyensúlyi problémákkal küzdő idősek számára.

Az Eroute ST-05 elektromos tricikli használata

 • Megbízható és biztonságos szállítási megoldás az idősek számára.
 • Legfeljebb 200 kg teherbírású vásárlások vagy egyéb tárgyak szállítására.
 • Stílusos és modern szállítási megoldás az idősek számára, akik szeretnének lenyűgözni.

Praktikus és megbízható szállítási megoldás az idősek számára

Az Eroute ST-05 elektromos tricikli praktikussága mellett nagyszerű kialakítással is büszkélkedhet. Biztos, hogy megfordul mögötte, miközben sima és élvezetes utazást biztosít. És amikor megvásárolja az Eroute ST-05 trike-ot, teljesen összeszerelve és szervizelve kapja meg, így azonnal használatba veheti. Ne hagyja ki ezt a praktikus és stílusos szállítási megoldást - rendelje meg az Eroute ST-05 elektromos trike-ot még ma!

Mielőtt elektromos triciklit vásárolna idősek számára, érdeklődjön a helyi törvényekről és előírásokról a megfelelőség és a biztonságos vezetés biztosítása érdekében. Ez a tricikli nem regisztrálható rendszámmal.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos kerekesszékek idősek számára
Jótállás: 2 év
Súly: 105 kg
Maximális teljesítmény: 800W
Akkumulátor típusa: gél akkumulátor
Akkumulátor mérete: 20 Ah / 48 V
Max. sebesség: 25 km/h
Odajutás: 35 - 50 km
Töltési idő: 6 - 8 h
Terhelhetőség: 200 kg
Maximális fordított sebesség: 4 km/h
Max. emelkedés: 16°-ig
Gumiabroncs mérete: 14“
Szabad magasság: 150mm
Fék típusa: dobpergés
Méretek (LxWxH): 158 × 73 × 120 cm
Névleges teljesítmény: 450W

ST-05

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.