ST-07 Tech e-Tricikli

Tapasztalja meg a szabadságot az úton az Eroute ST-07 Tech elektromos triciklivel. Alkalmas teherszállításra, sebességkorlátozással rendelkezik, ezért nincs szüksége jogosítványra. Fedezze fel a kényelmet még ma!

Színes
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
standard ár: 951 000 Ft –9 % 865 100 Ft 681 181 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Várhatóan júliusban Várhatóan júliusban Várhatóan júliusban Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Bemutatjuk az Eroute ST-07 Tech elektromos triciklit - egy forradalmi mobilitási megoldást, amelyet kifejezetten olyan idősek számára terveztek, akik kényelmet, komfortot és innovációt keresnek mindennapi utazásaik során. Ez az átgondoltan megalkotott elektromos tricikli nem csupán egy közlekedési eszköz; ez egy életmódjavító eszköz, amely a biztonságot, a sokoldalúságot és az egyszerű használatot helyezi előtérbe.

Főbb jellemzők:

  • Kétcélú ülés:

Az Eroute ST-07 Tech két üléssorral van felszerelve, amelyek bőséges helyet biztosítanak mind a vezetőnek, mind a kísérőnek. Ami különlegessé teszi, az a második sor, amely könnyedén kihajtható és kényelmes raktérré alakítható. Akár bevásárlást visz haza, akár kincseket gyűjt a kertből, ez a trike alkalmazkodik az Ön igényeihez.

  • Utazásra kész és nyilvántartásba vételre alkalmas:

A hagyományos elektromos robogókkal ellentétben az Eroute ST-07 Tech-et úgy tervezték, hogy közúti használatra alkalmas legyen. Törvényesen regisztrálható, így a megfelelő rendszámtáblákkal gond nélkül közlekedhet az utakon. És mi a legjobb része? Nincs szükséged jogosítványra, mivel ennek a triciklinek a sebessége 25 km/h-ra van korlátozva, így minden felhasználó számára elérhető és stresszmentes.

  • Intelligens sebességszabályozás:

Testre szabhatod a három sebességet - 6 km/h, 15 km/h és 25 km/h - a kényelmes és ellenőrzött utazás érdekében. Az 1000 wattos maximális teljesítmény biztosítja a sima gyorsulást, a sebességmérő pedig valós időben tájékoztat a sebességről és az akkumulátor állapotáról.

  • Megnövelt hatótávolság és hatékony töltés:

Az Eroute ST-07 Tech körülbelül 55 km-es maximális hatótávolságával egy feltöltéssel (útvonaltól függően) megbízható társ a rövid utakhoz és a hosszabb túrákhoz. A töltés a mellékelt akkumulátornak és töltőnek köszönhetően egyszerű, és a teljes kapacitás eléréséhez mindössze 6-8 óra szükséges.

  • Biztonság a távirányítóval:

Aggódik a biztonság miatt? A trike távirányító funkcióval van felszerelve, amellyel könnyedén lezárhatja és biztosíthatja a trike-ot. Élvezze a nyugalmat, tudva, hogy trike-ja védve van.

  • Ingyenes visszapillantó tükrök és garanciális szerviz:

Növelje biztonságát az ajándékba kapott visszapillantó tükrökkel, amelyek segítségével jól láthatja a környezetét. Ráadásul élvezze a kétéves garanciával járó megnyugvást, amely bizonyítja a minőség és a vásárlói elégedettség iránti elkötelezettségünket.

Fokozza mobilitását és élvezze a könnyed közlekedés szabadságát az Eroute ST-07 Tech elektromos triciklivel. Fedezze fel újra a vezetés örömét egy olyan triciklivel, amely éppoly megbízható, mint amilyen innovatív.

Próbálja ki az Eroute ST-07 Tech elektromos triciklit vásárlás előtt. Megrendelése során választhatja, hogy technikusunk bemutatót tart az otthonában vagy nyaralójában.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos kerekesszékek idősek számára
Jótállás: 2 év
Elektromotor: 1000W
Akkumulátor típusa: gél akkumulátor
Akkumulátor mérete: 20 Ah / 72 V
Max. sebesség: 25 km/h
Odajutás: akár 55 km
Töltési idő: 6 - 8h
Maximális emelkedési sebesség: 15 %
Kerékméret: 16''
Fék típusa: dob (hátul), tárcsa (elöl)
Méretek (LxWxH): 220 × 97 × 105 cm
Egyéb berendezések: USB töltés, sebességváltás, riasztás, távvezérlő kulcs

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.