Cargo T425 45 Ah e-Tricikli

A nagy teljesítményű Eroute Cargo T425 elektromos teherhordó trike nagy rakodótérrel és lenyűgöző teljesítménnyel. Környezetbarát a hosszú élettartamú akkumulátoroknak köszönhetően. Ideális áruk és rakományok szállítására.

Színes
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
1 132 000 Ft 891 339 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Várhatóan júniusban Várhatóan júniusban Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Az Eroute T425 elektromos teherhordó trike erős és megbízható választás a teherszállításhoz. Az 1500 W maximális teljesítményű és nagy kapacitású, 45 Ah-s akkumulátorral a T425 akár 45 km/h sebességet is elérhet, hatótávolsága pedig egyetlen feltöltéssel akár 70 km is lehet. A trike is teljes mértékben megfelel az előírásoknak, és regisztrálható rendszámtáblára

Erőteljes és megbízható elektromos teherhordó trike

 • Maximális teljesítmény 1500 W
 • Akkumulátor kapacitás 45 Ah
 • Maximális sebesség legfeljebb 45 km/h
 • Hatótávolság akár 70 km egyetlen feltöltéssel
 • Teherbírás 300 kg-ig

Teher- és áruszállítás az Eroute Cargo T425 elektromos teherhordó triciklivel

A T425 egyik fő előnye a hatalmas rakodótér, amely az egyik legnagyobb a piacon, és felár ellenében tetővel is felszerelhető. Ez megkönnyíti az olyan tárgyak, mint a fa és más anyagok biztonságos tárolását és szállítását. A háromkerekű teljes magassága a tetővel együtt 184 cm, ami megkönnyíti a közlekedést és a parkolást szűk helyeken.

Az Eroute Cargo T425 elektromos teherhordó tricikli előnyei

 • Környezetbarát közlekedési mód
 • Megbízható és hatékony áruszállítás és ügyintézés
 • Csökkenti a szénlábnyomot
 • Lehetőség a háromkerekű kerékpár lajstromozási jelének regisztrálására
 • Minőségi akkumulátorok, amelyek megfelelő kezelés és karbantartás mellett akár 5 évig is elállnak.
 • Tágas rakodótér, amely felár ellenében tetővel is felszerelhető (magassága 184 cm). 

Teljesítmény, praktikum és fenntarthatóság

Teljesítménye és praktikussága mellett a T425 környezetbarát is, mivel minőségi akkumulátorokkal van felszerelve, amelyek megfelelő kezelés és karbantartás mellett akár 5 évig is kitarthatnak. És azok számára, akiknek regisztrálniuk kell a trike-ot a rendszámtáblához, a T425 teljes mértékben megfelel a követelményeknek, és készen áll az utakra.

Összességében az Eroute T425 elektromos teherhordó trike egy erős és megbízható választás azoknak, akik szeretnék kényelmesebbé és fenntarthatóbbá tenni a mindennapi utazásaikat. Akár vállalkozásról, akár magánszemélyről van szó, aki megbízható közlekedési módot keres, a T425 kiváló választás.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos kerekesszékek idősek számára
Jótállás: 2 év
Maximális teljesítmény: 1500W
Akkumulátor típusa: gél akkumulátor
Akkumulátor mérete: 45 Ah / 60 V
Max. sebesség: 45 km/h
Odajutás: akár 70 km
Töltési idő: 6 - 8h
Terhelhetőség: 300kg
Maximális emelkedési sebesség: 16°-ig
Fék típusa: dobpergés
Méretek (LxWxH): 290 × 105 × 130 cm
Névleges teljesítmény: 1000W
Súly: 280 kg

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.