879 Multifunkcionális elektromos fekvőágy + matraccal együtt

Rugalmas, kényelmes és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A többfunkciós elektromos fekvőágy ideális az ágyhoz kötött betegek számára. Innovatív szálas matracot tartalmaz.

standard ár: 755 000 Ft –7 % 698 500 Ft 550 000 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Készleten (>5 db)
Várható kézbesítés:
28.6.2024
Szállítási lehetőségek
879 Multifunkcionális elektromos fekvőágy + matraccal együtt
dcdf5734e9520c0474c9d94cf54fd81f
INGYENESINGYENES 755 000 Ft –7 %
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

A többfunkciós elektromos fekvőágyat kifejezetten ágyhoz kötött idősek vagy hosszú távú ápolást igénylő betegek számára tervezték. Ez a fajta ápolási jön egy innovatív szálas matrac, amely a beteg jobb támogatást és kényelmet nyújt.

Rugalmas és biztonságos: CE tanúsítvánnyal rendelkező ápolási ágy az idősek ápolásához

A fekvőágy 170 kg-ig terjedő teherbírással rendelkezik, így a legtöbb beteg számára alkalmas. CE tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami garantálja a biztonságát és minőségét. Az ágy négy kisfeszültségű egyenáramú motorral van felszerelve, amelyek a korlát, a hátlap, az ülőpanel és a lábpanel mozgását vezérlik, így rugalmas és könnyen kezelhető.

Az Eroute elektromos fekvőágy felhasználása

  • Idős vagy ágyhoz kötött betegek otthoni ápolása.
  • Kórházi vagy otthoni ápolás ágyhoz kötött betegek számára.
  • Műtét vagy baleset utáni ápolás olyan betegek számára, akiknek ágyhoz kötöttnek kell maradniuk.
  • Krónikus betegségben vagy fogyatékosságban szenvedő betegek hosszú távú ápolása.
  • Mozgásproblémákkal küzdő betegek ápolása, akiknek segítségre van szükségük az ágyba be- és kiszálláshoz.

Könnyen kezelhető: innovatív elektromos ágyfunkciók

Az ágy hátlapja 0° és 75° között állítható, míg a láblap 0° és 45° között emelhető. Ez a funkció segít a páciensnek megtalálni a kényelmes pozíciót. Az ágy rendelkezik egy felemelkedést segítő segédeszközzel is, amely segíti a beteget abban, hogy segítség nélkül felkeljen az ágyból.

Az innovatív szálas matrac nagyobb kényelmet és alátámasztást biztosít a beteg testének. A matracot úgy tervezték, hogy megelőzze a nyomási sebeket és egyenletesen ossza el a beteg súlyát, csökkentve ezzel a bőrproblémák kockázatát. Az ágy kézi vezérlővel is fel van szerelve, amely lehetővé teszi a beteg vagy az ápoló számára az ágy beállításainak egyszerű beállítását.

Összességében a többfunkciós ápolási ágy kiváló megoldás a hosszú távú otthoni ápolást igénylő betegek számára. Rugalmassága, kényelme és könnyű kezelhetősége ideális választássá teszi a betegek és az ápolók számára egyaránt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ágyak elhelyezése
Jótállás: 2 év
Fő rész állítható: 75°-ig
Lábfej állítható: 42°-ig
Méretek: 200 x 90 cm
Teljesítmény: 240 V, 50/60 Hz
Teherbíró képesség: 170 kg
Munkaterhelés: 173 kg
Külső méretek: 195 x 88,5 x 11,5 cm
Teljes ágy súlya: 45 kg

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.