Elektromos kerekesszék emelő

Könnyedén és hajolgatás nélkül szállíthatja kerekesszékét. Távirányító, biztonságos rögzítés és nagy teljesítményű motor.

331 000 Ft 260 630 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Készleten (1 db)
Várható kézbesítés:
28.6.2024
Szállítási lehetőségek
Elektromos kerekesszék emelő
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Bemutatjuk a tökéletes kerekesszékes emelőt: az Ön megoldása a könnyed mobilitásért!

Elege van abból, hogy a hátát megerőltetve próbálja cipelni kerekesszékét? Szeretné, ha lenne egy könnyebb módja a kerekesszékkel való utazásnak? Ne keressen tovább! Innovatív kerekesszékes emelőnk itt van, hogy forradalmasítsa az Ön mozgását.

Ez a forradalmi kialakítású emelő kiküszöböli a hajlítás és emelés szükségességét, lehetővé téve, hogy könnyedén szállítsa kerekesszékét egyik helyről a másikra. A kényelmes távirányítónak köszönhetően mostantól felszabadíthatja a kezét, és arra koncentrálhat, ami igazán fontos: élvezheti függetlenségét.

Mondjon búcsút az utazással járó gondoknak! Kerekesszék-emelőnk megoldotta a nehéz kerekesszékek manőverezésének problémáját, így utazásai zökkenőmentesebbek és élvezetesebbek lesznek, mint valaha. Akár kirándulni készül, akár csak egyik helyiségből a másikba kell tolókocsiját áthelyeznie, ez a kerekesszék-szállító segíthet.

Főbb jellemzők:

  1. Egyszerű rakodás: csak helyezze a kerekesszéket a platformra, a többit az emelő elvégzi.
  2. Biztonságos rögzítés: két állítható öv biztosítja, hogy a kerekesszék biztonságosan a helyén maradjon szállítás közben, így Ön nyugodt lehet.
  3. Lenyűgöző teherbírás: 55 kg-os maximális teherbírásával emelőnk szinte minden szabványos kerekesszéket képes befogadni.
  4. Állítható magasság: A távirányítóval állítsa be az emelő magasságát, hogy kényelmes magasságban maradjon.
  5. Zökkenőmentes átmenet: Emelőnk zökkenőmentes kialakítása megkönnyíti a kerekesszék mozgatását a platformról a jármű csomagtartójába.
  6. Könnyű kezelhetőség: emelőnk négy univerzális kerékkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a zökkenőmentes és problémamentes szállítást.

A kerekesszékes emelő erős, nagy teljesítményű motorral büszkélkedhet, amely megbízható és hatékony teljesítményt biztosít. A 240 mm és 910 mm közötti megfelelő magassági tartomány optimális kényelmet biztosít a felhasználó számára.

Tapasztalja meg a mozgás szabadságát könnyedén és hatékonyan, miközben megszünteti a hagyományos kerekesszékes szállítási módszerek fáradalmait és nehézségeit.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tartozékok
Jótállás: 2 év
Súly: 12 kg
Termék mérete: 750 x 480 x 240 - 910 mm
Terhelhetőség: 55 kg

Elektromos kerekesszék emelő

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.