885 Mobil elektromos emelőszék

Könnyítse meg a betegek áthelyezését és emelését elektromos emelőszékkel. 150 kg-os emelőkapacitással, újratölthető akkumulátorral és biztonsági funkciókkal rendelkezik. Ideális otthoni és kórházi használatra.

665 100 Ft 633 429 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Várhatóan decemberben
Szállítási lehetőségek
885 Mobil elektromos emelőszék
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Ha az egészségügyben dolgozik, vagy olyan személyt ápol, aki ágyhoz kötött vagy mozgáskorlátozott, akkor tudja, milyen fontos, hogy megbízható betegemelő székkel rendelkezzen. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk elektromos betegemelő székünket, amelyet úgy terveztünk, hogy megkönnyítse és kényelmesebbé tegye a betegszállítást, az emelést és a WC-használatot.

Az elektromos betegemelő széket nagy igénybevételre tervezték

Az elektromos betegemelő szék tele van olyan funkciókkal, amelyek ideális megoldássá teszik otthoni, kórházi és ápolási használatra. A 150 kg maximális terhelhetőséggel ez az emelőszék a legnehezebb betegeket is biztonságosan képes felemelni és átszállítani. Akkumulátorral működik, ami biztosítja, hogy a hálózati kábelek és konnektorok gondjai nélkül használhassa.

Megbízható megoldás a betegek hordozására, emelésére, WC-re és fürdetésére

Az emelőszék emelési tartománya lenyűgöző. Az ülés 40 cm-től 73 cm-ig emelhető. A felső emelési tartomány 29 cm. Ez azt jelenti, hogy a betegeket könnyen felemelheti alacsony ágyból, és kényelmes magasságba emelheti őket átszálláshoz vagy más tevékenységekhez, például WC-zéshez vagy fürdéshez.

Kompakt és robusztus a biztonságos betegáthelyezéshez

Emelőszékünk méretei 198 x 72,5 x 54,5 cm, így kompakt, de robusztus eszköz. Könnyen befér a legalább 55 cm széles ajtónyílásokba, és 11 cm és 72 cm közötti ágymagasságú ágyakhoz alkalmas.

A betegemelő hordozható széket a biztonság szem előtt tartásával terveztük. Két első kerékkel van felszerelve, amelyek fékkel vannak ellátva a véletlenszerű felborulás megakadályozása érdekében. Ez a funkció biztosítja, hogy betegei biztonságban legyenek emelés és szállítás közben.

Kényelem és támogatás a betegek számára

A betegemelő szék felső emelőmellénnyel és egyedi puha üléssel van ellátva. A felső emelőmellény további támogatást nyújt a pácienseknek, míg az egyéni puha ülés extra kényelmet biztosít a pácienseknek az áthelyezések és egyéb tevékenységek során. Ezek a funkciók teszik a betegemelő átemelőszéket ideális megoldássá a fokozott gondozást és figyelmet igénylő betegek számára.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Emelők és WC-k
Jótállás: 2 év
Súly: 50 kg
Max. terhelhetőség: 150 kg
Energiaforrás: elemek
Emelési tartomány (ülés): 40 cm-től 73 cm-ig
Felső löket: 29 cm
Méretek: 72,5 x 54,5 x 198 cm
Használja a: otthonra, kórházba, idősek otthonába
Fékek: Első kerekek
Részben: emelőmellény, egyéni puha ülés
Vízzárósági szint: IP44
Feszültség: DC 24 V
Teljesítmény: 96 W

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.