623 Mobil szék elektromos emelővel

Az elektromos emelővel ellátott mobil szék értékes segítség az ápolók számára, akik segítenek a mozgásképtelen betegeknek a mobilitásban. Terhelhetőség 150 kg-ig.

standard ár: 671 800 Ft –15 % 565 100 Ft 538 190 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Készleten (>5 db)
Várható kézbesítés:
1.7.2024
Szállítási lehetőségek
623 Mobil szék elektromos emelővel
H5f74dd088989424781faf50203275c18p
671 800 Ft –15 %
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Az elektromos emelővel ellátott mobil szék értékes eszköz az ápolók számára, akiknek segíteniük kell a mozgásképtelen betegeknek a mobilitásban. Legyen szó a beteg ágyból kerekesszékbe való átszállításáról, a WC vagy a fürdőszoba használatának segítéséről vagy az autóhoz való szállításáról, ez a szék megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a beteg és az ápoló számára.

Az Eroute elektromos emelőszék előnyei

Az elektromos emelővel ellátott mobil szék egyik legfontosabb jellemzője a kézi mozgatás lehetősége, amelyet a kezelő vezérel. Ez lehetővé teszi az ápoló számára, hogy könnyen a kívánt helyre vezesse a beteget, miközben biztosítja a szükséges támogatást és stabilitást. A széket újratölthető akkumulátor is működteti, ami biztosítja a hosszú távú használatot gyakori újratöltés nélkül.

 • A mozgás kézi vezérlésének lehetősége a kezelő által
 • Tápellátás újratölthető akkumulátorról
 • Széles, több mint 90 fokos nyitási szög a könnyű hozzáférés érdekében
 • Joystick a pontos vezérléshez
 • Első kerekek fékkel az extra stabilitás és biztonság érdekében
 • Maximális terhelés 150 kg-ig

Az Eroute elektromos emelőszék előnyei

 • Megkönnyíti és biztonságosabbá teszi az ápolók számára a mozgásképtelen betegek mozgásában való segítségnyújtást.
 • Nagyobb függetlenséget és mobilitást biztosít a betegek számára
 • Számos betegellátási helyzetben használható, például az ágyból a kerekesszékbe való átszálláshoz, a WC-n vagy a fürdőszobában való segítségnyújtáshoz, vagy az autóhoz való szállításhoz. 

Praktikus kialakítás a könnyű hozzáférésért

A szék kialakítását tekintve széles, több mint 90 fokos nyitási szöggel rendelkezik, ami megkönnyíti a beteg hozzáférését és manőverezését. A pontos irányítás érdekében joystickkal van felszerelve, és a stabilitás és biztonság érdekében fékkel ellátott első kerékkel rendelkezik. A szék maximális terhelhetősége akár 150 kg is lehet, így a betegek széles köre számára alkalmas.

Az Eroute elektromos emelőszék használata

Elektromos emelővel ellátott mobil szék használatakor fontos, hogy kövesse az összes biztonsági utasítást, és gondoskodjon a szék megfelelő karbantartásáról és feltöltéséről. Ezen irányelvek betartásával az ápolók biztosíthatják a szék biztonságos és hatékony használatát a mozgássérült betegek segítésére.

 1. Az elektromos emelővel ellátott mobil szék használatához az ápolónak először a széket a beteg mellé kell helyeznie, és meg kell győződnie arról, hogy az első kerék a helyén van-e rögzítve.
 2. Az ápolónak ezután a joystick segítségével óvatosan fel kell emelnie a beteget, és át kell ültetnie a székbe.
 3. Amint a beteg leült, az ápoló a joystick segítségével irányíthatja a szék mozgását és vezetheti a beteget a kívánt helyre.
 4. A szék a beteg igényeitől függően használható a betegek ágyból kerekesszékbe, WC-re, fürdőszobába vagy autóba való átszállítására.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Egészségügyi segédeszközök
Jótállás: 2 év
Súly: 31 kg
Max. terhelhetőség: 150 kg
Súly: 31 kg
Emelési tartomány: 40-60 cm
Szélesség: 54,5 cm
Hosszúság: 72,5 cm
Magasság (emelés előtt): 98 cm
Magasság (teljesen felemelve): 123 cm

Mobil szék elektromos emelővel

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.