Mobil WC-szék emelővel

Fedezze fel az emelővel ellátott mobil WC-ülőke kényelmét. Ez a szék követi a test természetes mozgását, és újratölthető Li-Ion akkumulátorral működik (a töltő tartozék).

719 800 Ft 685 524 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Kérésre
Szállítási lehetőségek
Mobil WC-szék emelővel
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Bemutatjuk az emelővel ellátott mobil WC-széket - sokoldalú és nélkülözhetetlen eszköz az ápolók és az egészségügyi szakemberek számára. Ezt a széket úgy tervezték, hogy kényelmet és biztonságot nyújtson a betegek számára, miközben ösztönzi a természetes mozgást.

Az Eroute mobil WC-ülőke előnyei 

 • Újratölthető Li-Ion akkumulátorral működik (a töltő tartozék), élettartama körülbelül 2-4 hét (a használat gyakoriságától és stílusától függően).
 • Zárható görgőkkel felszerelt a nagyobb stabilitás és biztonság érdekében
 • A vödör könnyen eltávolítható az ülésről tisztításhoz
 • A kompakt méret és a könnyű kialakítás megkönnyíti a betegek szobáról szobára történő mozgatását.
 • A magasságban állítható lábak lehetővé teszik a pozicionálást és a tartást
 • A lapos ülés kényelmes és stabil felületet biztosít a felhasználó számára.
 • A fel és le gombokkal ellátott kézi vezérlőkkel könnyen beállítható a szék magassága
 • A zárható görgők biztosítják, hogy a szék használat közben a helyén maradjon
 • A kényelmes háttámla további támogatást és kényelmet nyújt a felhasználónak

Az Eroute mobil WC-ülőke előnyei

 • Replikálja a test természetes mozgását a kényelmes és biztonságos élmény érdekében
 • Könnyű tisztítás és karbantartás a nagyobb higiénia és kényelem érdekében
 • A kompakt és könnyű kialakítás megkönnyíti a beteg könnyű mozgatását
 • Az állítható lábak és a kézi vezérlők lehetővé teszik a pozíció és a támogatás testreszabását
 • A lapos ülés és a kényelmes háttámla nagyobb kényelmet biztosít a felhasználónak

Az Eroute mobil WC szék használata

 • Ideális kórházakban, ápolási otthonokban és otthoni ápolásban történő használatra.
 • Tökéletes a betegek ágyból kerekesszékbe, WC-be, fürdőszobába és autóba való szállításához.

Szerezze meg a szerettei ápolásához szükséges támogatást egy emelővel ellátott mobil WC-ülőke segítségével. Funkciói és előnyei nélkülözhetetlen eszközzé teszik az ápolók és az egészségügyi szakemberek számára, akik kényelmesen és biztonságban szeretnék tartani betegeiket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Emelők és WC-k
Jótállás: 2 év
Súly: 31.5 kg
Szélesség (belül) - alul: 44 cm
Szélesség (belső) - felső rész: 54 cm
Hosszúság: 57 cm
Magasság: 47 cm
Max. terhelhetőség: 150 kg
Emelési tartomány: 45 - 75 cm
Dőlésszög: 15°-16°

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.