WalkAssist elektromos kerekesszék 2 az 1-ben

Javítsa mobilitását és növelje függetlenségét a járásgyakorlásra alkalmas elektromos kerekesszékkel. Ideális ágyhoz kötött, idős és fogyatékkal élő betegek számára.

2 822 000 Ft 2 687 619 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Megrendelés (1 db)
Várható kézbesítés:
2.7.2024
Szállítási lehetőségek
WalkAssist elektromos kerekesszék 2 az 1-ben
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Bemutatjuk az Eroute elektromos járásgyakorló kerekesszékét, egy forradalmi terméket, amely túllép a hagyományos kerekesszék határain, és élvonalbeli rehabilitációs eszközként szolgál. Ez a kifejezetten az alsó végtagok mozgáskorlátozottságában szenvedő, ágyhoz kötött betegek számára tervezett, sokoldalú kerekesszék egyetlen gombnyomással zökkenőmentes átmenetet biztosít az elektromos kerekesszék és a járássegítő funkciók között. Tapasztalja meg a zökkenőmentes működést és a páratlan biztonságot a fejlett elektromágneses fékrendszerrel, amely automatikusan bekapcsol, amikor megáll. Induljon el a rehabilitáció biztonságos és gondtalan útján az elektromos járássegítő kerekesszékkel.

A WalkAssist elektromos kerekesszék jellemzői

  • Zökkenőmentes üzemmódváltás: Egy gombnyomással zökkenőmentesen válthat az elektromos kerekesszék üzemmód és a járástréning üzemmód között, így a felhasználók számára kényelmet és alkalmazkodóképességet biztosít.
  • Stroke-betegek rehabilitációja: Az Eroute WalkAssist kerekesszéket kifejezetten arra tervezték, hogy segítse a stroke-betegeket a járásgyakorlásban, célzott támogatást és útmutatást nyújtva a hatékony felépülés és a jobb mobilitás elősegítése érdekében.
  • Állási és edzési lehetőség: Lehetővé teszi a kerekesszékes felhasználók számára, hogy könnyedén át tudjanak váltani az ülésből az állásba, megkönnyítve az aktív részvételt a járásgyakorlatokban és elősegítve a függetlenséget.
  • Biztonságos emelés és ülés: Az Eroute WalkAssist kerekesszék biztonságos emelési mechanizmusokkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a felhasználók biztonságosan emelhessenek és ülhessenek, csökkentve a balesetek kockázatát és növelve az általános stabilitást.
  • Átfogó edzéstámogatás: Az Eroute WalkAssist elektromos kerekesszék járástréninghez felbecsülhetetlen támogatást nyújt az állás- és járásgyakorlatokhoz, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy visszanyerjék mobilitásukat és magabiztosan javítsák fizikai képességeiket.

A WalkAssist elektromos kerekesszék járástréninghez számos funkcióval van felszerelve, hogy biztosítsa a felhasználó optimális kényelmét és kényelmét. Az intuitív hajtásvezérlő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén manőverezzék a kerekesszéket, és egykezes vezérléssel simán lehet balra, jobbra, sőt hátrafelé is fordulni. Az emelővezérlő megkönnyíti a kerekesszék biztonságos és ellenőrzött felemelését és leengedését, növelve a felhasználó hozzáférhetőségét és kényelmét. A WalkAssist kerekesszék kényelmes üléssel és állítható háttámlával van felszerelve, így a felhasználó kényelme elsődleges szempont a hosszú távú használat során. A lábpedál stabilitást és támaszt nyújt, míg a kartámasz további kényelmet és komfortot biztosít. A kocsi stabil fő váza és az azonosító villogó biztosítja a tartósságot és a láthatóságot, míg a biztonsági öv tartója a felhasználó biztonságát biztosítja mozgás közben. A WalkAssist kocsit megbízható lítium akkumulátor táplálja, és a könnyű felügyelet és vezérlés érdekében főkapcsolóval és teljesítményjelzővel rendelkezik.

Az elektromos járásgyakorló kerekesszéket számos alkalmazási területen alkalmazzák

  • Ápolóotthonok: A kerekesszék ideális az idősotthonokban való használatra, hogy mozgási és rehabilitációs segítséget nyújtson az ágyhoz kötött betegek és idős lakók számára.
  • Kórházak: Kórházakban a kerekesszék az alsó végtagi mozgásproblémákkal küzdő betegek rehabilitációjának segédeszközeként használható, lehetővé téve számukra, hogy szakértői felügyelet mellett végezzenek gyakorlatokat a járás gyakorlására.
  • Hospice-ok: A kerekesszék kényelmet és mobilitást biztosíthat a hospice-ellátásban részesülő betegek számára, lehetővé téve számukra a mozgást és a járásgyakorló gyakorlatok gyakorlását, elősegítve ezzel a jobb életminőséget az ott tartózkodásuk alatt.
  • Szociális ellátás: a kerekesszék használható a fogyatékkal élőket gondozó szociális ellátóhelyeken, lehetővé téve számukra, hogy javítsák mobilitásukat és járásgyakorlatokat végezzenek fizikai képességeik javítása érdekében.
  • Idősek számára fenntartott létesítmények: A kerekesszék alkalmas az idősek számára fenntartott létesítményekben, hogy megkönnyítse a mobilitást, és segítse az idősebb lakókat abban, hogy felálljanak, járjanak és részt vegyenek a járásgyakorlatokban általános egészségi állapotuk javítása érdekében.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos kerekesszékek
Jótállás: 2 év
Súly: 32 kg
Méret ülő üzemmódban: 100 x 69 x 109 cm
Álló méret: 100 x 69 x 200 cm
A kerekesszék maximális terhelhetősége: 120 kg
Emelési sebesség: 15 mm / s
A felfüggesztő öv maximális terhelhetősége: 150 kg
Az akkumulátor típusa: Lítium
Akkumulátor mérete: 24 V / 15,4 Ah
Hatótávolság: Akár 20 km
Fékek: Elektromágneses
Töltési idő: 4 h
Maximális sebesség: 6 km/h
Alkalmas személyek számára: 140-180 cm magas

WalkAssist

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.