6005 elektromos kerekesszék

A 6005 elektromos kerekesszék innovatív, nagyobb első felfújható kerekekkel és egyszerű összecsukhatósággal. Legyen mobil minden helyzetben, és élvezze a nagy kényelmet az Eroute 6005-tel.

standard ár: 531 000 Ft –6 % 498 500 Ft 474 762 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Kérésre
Szállítási lehetőségek
6005 elektromos kerekesszék
d1ec0fe87357a590472403a3e7c5993f
531 000 Ft –6 %
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Tapasztalja meg a példátlan mobilitást és kényelmet a forradalmi Eroute 6005 elektromos kerekesszékkel. Ez a mindennapi életének megkönnyítésére tervezett, élvonalbeli kerekesszék számos fejlett funkcióval és elegáns kialakítással büszkélkedhet. A hagyományos elektromos kerekesszékektől eltérően az Eroute 6005 kiemelkedik a nagyobb első kerekekkel a jobb stabilitás és a jobb manőverezhetőség érdekében.

Az Eroute 6005 elektromos összecsukható kerekesszék jellemzői

  • Minimális karbantartás
  • Kis autók csomagtartójában tárolható
  • 360°-os joystick vezérlés bal- és jobbkezes felhasználók számára
  • Intelligens elektromágneses fékek
  • Nagyobb átmérőjű első kerekek a jobb stabilitás érdekében
  • Kerékborulás elleni védelem
  • Összecsukható kartámaszok
  • Kézi vagy elektromos üzemmódban használható

Az Eroute 6005 egy innovatív elektromos kerekesszék, amely nagyfokú kényelmet kínál, és alkalmas mindazok számára, akik mobilitási, stabilitási vagy egyensúlyi problémákkal küzdenek. Összecsukható kialakításának köszönhetően rendkívül kompakt, és könnyen elfér egy kis autó csomagtartójában. Kialakítását a kényelmes mozgáshoz és utazáshoz igazították. A kocsi praktikus zsebekkel is fel van szerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy mindig kéznél legyen minden szükséges tárgy. A kar- és lábtámaszok felemelésének lehetőségének köszönhetően a kocsira oldalról is biztonságosan át lehet szállni, így biztosítva a kényelmes oldalirányú átállást.

Megfelelő tartozékok

Biztonságos és erős Eroute 6005 elektromos összecsukható kerekesszék

Az elektromos kerekesszéket 2 nagy teljesítményű elektromos motor hajtja, amelyek 500W teljesítményt nyújtanak. 5 sebességgel rendelkezik, és a + és - gombok megnyomásával működtethető. Akár 6 km/órás sebességgel is haladhat, a sebességet a karral állíthatja, a kerekesszéket jobb vagy bal kézzel irányíthatja, és az intelligens elektromágneses fékeknek köszönhetően gyorsan megállhat. A szék elég erős ahhoz, hogy egy egész napos használatot kibírjon. Ráadásul bármikor átkapcsolhat kézi üzemmódra. Egy éjszaka alatt 6-8 óra alatt feltöltődik.

Mobilitás, kényelem és biztonság

A Joystick vezérlő biztonságos mozgást biztosít tömegben és szűk helyeken. Az állítható, széles, puha és ergonomikus kartámaszok megkönnyebbülést nyújtanak. A kényelmes és széles, nagy szilárdságú habszivacsból készült ülés, valamint az első és hátsó lengéscsillapítók jelenléte maximális kényelmet biztosít bármilyen terepen. A 30 cm átmérőjű, felfújható Eroute 6005 első kerekek jelentős előnyt jelentenek. Ezek a kerekek jobb csillapítást biztosítanak az egyenetlen terepen, és nagyobb kényelmet nyújtanak az utazás során. Másrészt a 20 cm átmérőjű hátsó kerekek tömörek, ami szilárdságot és megbízhatóságot garantál a különböző felületeken.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos kerekesszékek
Jótállás: 2 év
Súly: 40 kg
Motor: 2x250W
Akkumulátorok: 12Ah / 24V lítium
Vezérlők: 360° Joystick
Max. terhelhetőség: 130 Kg
Töltési idő: 6-8 h
Sebesség: 0-6 km/h
Fordulási sugár: 70 cm
Mászás: ≤13°
Maximális hatótávolság: 20 - 25 km
Ülés méretei: 45 cm
Első kerekek (felfújható): 30 cm
Hátsó kerekek (teljes): 20 cm
Méretek (kibontva): 120 x 65 x 95 cm
Méretek (összehajtva): 82 x 41.5 x 79.5 cm
Tömeg akkumulátorral: 40 kg
Súly: 30 kg

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.