9000SW 5 az 1-ben elektromos kerekesszék

A 9000SW elektromos kerekesszék kivételes az 5 funkciójának köszönhetően. Az Eroute 9000SW járókeretként, kerekes járókeretként, kerekesszékként, mobil robogóként vagy rehabilitációs segédeszközként használható.

standard ár: 631 000 Ft –2 % 615 100 Ft 585 810 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Várhatóan júliusban
Szállítási lehetőségek
9000SW 5 az 1-ben elektromos kerekesszék
Elektromos kerekesszék járókeret asszisztenciával Eroute 9000SW (1)
631 000 Ft –2 %
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

A 9000SW elektromos kerekesszék kivételes az 5 funkciójának köszönhetően. Az Eroute 9000SW járókeretként, kerekes járókeretként, kerekesszékként, mobil robogóként vagy rehabilitációs segédeszközként használható. Az Eroute 9000SW tökéletesen alkalmas autóval, busszal, vonattal és repülővel történő utazáshoz. Az Eroute 9000SW elektromos összecsukható kerekesszék nagy teljesítményű motorral, lítium-ion akkumulátorral, akár 25 km-es hatótávolsággal, akár 130 kg terhelhetőséggel és 2 év garanciával rendelkezik, funkcionális első és hátsó lengéscsillapítóinak köszönhetően pedig a legkényelmesebb utazást biztosítja. 

Az Eroute 9000SW elektromos összecsukható kerekesszék előnyei

 • Szinte semmilyen karbantartást nem igényel
 • Elfér a kisautók csomagtartójában
 • 360°-os joystick vezérlő jobb vagy bal kézhez igazodik
 • Intelligens elektromágneses fékek a gyors megálláshoz
 • Biztonsági funkciók az esések megelőzésére
 • Az állítható karfák felemelhetők a könnyű hordozás érdekében
 • A kar- és lábtámaszok megemelése lehetővé teszi a kerekesszékbe való biztonságos oldalsó átülést.
 • Kézi vagy elektromos üzemmódban használható

9000SW elektromos kerekesszék a kényelmes mobilitáshoz és utazáshoz

A 9000SW elektromos kerekesszék egy nagyon kényelmes kerekesszék, amelyet mozgás-, stabilitási vagy egyensúlyi problémákkal küzdők számára terveztek. Összecsukható kialakításának köszönhetően nagyon hordozható, és elfér egy kis autó csomagtartójában. Tökéletes a kényelmes mozgáshoz és utazáshoz. A könnyű alumíniumnak köszönhetően mindössze 19 kg a súlya. Számos praktikus zseb is található benne, így mindig kéznél van minden, amire szüksége van. A kar- és lábtámaszok megemelése lehetővé teszi, hogy biztonságosan mozoghasson oldalirányban a kocsin. 

Megfelelő tartozékok

 • Utazótáska
 • Ital tartó
 • Bevásárlókosár
 • LED zseblámpa és USB töltő

Biztonságos és erős elektromos összecsukható kerekesszék Eroute 9000SW

Az elektromos kerekesszéket 2 nagy teljesítményű elektromos motor hajtja, amelyeket a nagysebességű vonatokban is használnak. 5 sebességfokozattal rendelkezik, és a + és - gombok megnyomásával vezérelhető. Akár 6 km/órás sebességgel is haladhat, a sebességet a karral állíthatja, a kerekesszéket jobb vagy bal kézzel irányíthatja, és az intelligens elektromágneses fékeknek köszönhetően gyorsan megállhat. A szék elég erős ahhoz, hogy egy egész napos használatot kibírjon. Ráadásul bármikor átkapcsolhat kézi üzemmódra. Egy éjszaka alatt 6-8 óra alatt töltődik fel.

Multifunkcionális, mobil és biztonságos

A kerekesszék rehabilitációs asszisztensi üzemmódba állítható. Ezen a ponton a járókeret olyan ellenállást fejt ki, amely előnyös az idősek számára a rehabilitációs gyakorlatok elvégzéséhez. Az állítható, széles, puha, ergonomikus, puha kartámaszok tehermentesítik gerincét. A kényelmes, széles, nagy szilárdságú habszivacsból készült ülés, valamint az első és hátsó lengéscsillapítók bármilyen terepen kényelmesen tartanak. Ezen túlmenően rendelkezik leesésgátló funkcióval is. Ha hirtelen elveszíti a stabilitását és előreeséssel fenyeget, a rendszer automatikus érzékeléssel rögzíti a járókeretet, ezért a járókeret nem mozog tovább előre, így garantálva az Ön biztonságát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos kerekesszékek
Jótállás: 2 év
Súly: 18.6 kg
Motor: 2x250W
Akkumulátorok: 10Ah / 24V lítium
Vezérlők: 360° Joystick
Max. terhelhetőség: 130 Kg
Töltési idő: 6-8 h
Sebesség: 0-6 km/h
Max. hatótávolság: 20 - 25 km
Tömeg akkumulátorral: 18,6 kg
Súly: 16 kg

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.