ES01 e-Robogó + INGYENES visszapillantó tükrök

A nagy teljesítményű és funkciógazdag Eroute ES01 elektromos robogó idősek számára 50 km hatótávolsággal, 25 km/h végsebességgel és 1000 W-os motorral.

1 022 000 Ft 804 724 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Készleten (1 db)
Várható kézbesítés:
28.6.2024
Szállítási lehetőségek
ES01 e-Robogó + INGYENES visszapillantó tükrök
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Az Eroute ES01 elektromos robogó a legjobb választás a megbízható, kényelmes és biztonságos közlekedési módot kereső idősek számára. A maximális hatótávolság 50 km, a végsebesség pedig 25 km/h, ez a nagy teljesítményű robogó mindenhová elviszi, ahová csak akarja, anélkül, hogy megizzadna. Az 1000 W-os motor sima, könnyed vezetést biztosít, míg az állítható ülés és a markolatok maximális kényelmet biztosítanak.

Az Eroute ES01 elektromos robogó előnyei

 • Megbízható és kényelmes közlekedés az idősek számára
 • Maximális hatótávolság 50 km, ami elegendő a legtöbb napi ügyintézéshez és a szabadidős utazásokhoz.
 • Maximális sebesség 25 km/h, városi utcákon és kerékpárutakon használható.
 • Sima és problémamentes utazás az 1000W-os motornak köszönhetően
 • Állítható ülés és karfák a maximális kényelem érdekében

Tapasztalja meg az Eroute ES01 elektromos robogó kényelmét és megbízhatóságát.

Az Eroute ES01 azonban nem csak a teljesítményről szól - számos praktikus funkcióval is rendelkezik, amelyek még élvezetesebbé teszik az utazást. Ezek közé tartozik a világítás, amely segít látni és láthatóvá válni gyenge fényviszonyok között, a biztonságos megálláshoz rögzítőfék és a zár, amely biztonságban tartja a robogót, amikor nincs használatban. A robogó rendelkezik MP3 az útközbeni szórakozáshoz, visszapillantó tükrökkel a jobb láthatóság érdekében, hátsó kamerával, amely segít a szűk helyeken való navigálásban, valamint kormányzárral, amely stabilan tartja a robogót parkolás közben.

Az Eroute ES01 elektromos robogó előnyei

 • Világítás a gyenge fényviszonyok között
 • Parkolófék a biztonságos megálláshoz
 • Zár a biztonság érdekében, amikor nincs használatban
 • Visszapillantó tükrök a jobb láthatóságért
 • Kormányzár a robogó stabilan tartásához parkoláskor
 • Italtartó az útközbeni italokhoz
 • Kampó bevásárlótáskákhoz
 • Alumínium felnik az elegáns megjelenésért

Javítsa a mindennapi közlekedését az Eroute ES01 elektromos robogóval

Ezeken a tulajdonságokon kívül az Eroute ES01 rendelkezik még egy italtartóval, hogy kedvenc italát elérhető közelségben tartsa, egy bevásárlótáska kampóval, hogy segítsen a bevásárlásban, és teljesen alumínium felnikkel a karcsú és stílusos megjelenésért. Akár ügyeket intéz, akár csak egy pihentető utazást élvez, az Eroute ES01 mindent tud, amire szüksége van a biztonságos és élvezetes utazáshoz.

Az Eroute ES01 elektromos robogó használata

 • Városi ügyek intézése
 • Kényelmes utazás a parkban
 • Ingázás munkába vagy iskolába
 • Barátok és családtagok meglátogatása
 • Egy kirándulás a boltba vagy élelmiszervásárlásra
 • Új városrészek vagy területek felfedezése

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos robogók
Jótállás: 2 év
Súly: 120 kg
Max. teljesítmény: 1000W
Motor: Szénmentes
Akkumulátor kapacitás: 20 Ah / 60V
Max. sebesség: 25 km/h
Max. hatótávolság: 55 km-ig
Töltési idő: 4-8 h
Töltő: 230V
Max. terhelés: 129 kg
Súly akkumulátorral együtt: 120 kg
Első fékek: Hidraulikus
Hátsó fékek: Dob
Világítás: LED
Méretek: 1460 x 700 x 1000 mm
Névleges teljesítmény: 500W
Maximális emelkedés: 12°

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.