Az Eroute elektromos kerekesszék ragyog a színházban!

Az Eroute büszke arra, hogy egy olyan figyelemre méltó együttműködés részesei lehetünk, amely a mobilitást és a befogadást a kulturális élmények előterébe helyezi. Október óta a mi Eroute 7001R elektromos kerekesszékünk a főszereplője a csehországi Kladno Színház "Az érinthetetlenek" című előadásának, egy megható történetnek, amely két, különböző élethelyzetben lévő ember váratlan kötelékét tárja fel.

Az "Érinthetetlenek" Filippo Pozzo di Borghi, a kerekesszékhez kötött milliomos és Driss, a börtönből nemrég szabadult, pimasz és magabiztos fiatalember valószínűtlen barátságának igaz történetét meséli el. A Jiří Š Hájek által humorosan rendezett darab az "érinthetetlen" barátság lényegét ragadja meg, és rávilágít arra az erőre, humorra és rugalmasságra, amely látszólag különböző kapcsolatokból fakadhat.

Eroute 7001R elektromos kerekesszékünk az elszántság szimbólumaként zökkenőmentesen illeszkedik a történetbe, és a szereplők útjának fontos részévé válik. Örömmel támogatunk egy olyan produkciót, amely nemcsak szórakoztat, hanem erőteljes üzenetet közvetít az élni akarásról és az élet kiszámíthatatlanságáról.

"Az érinthetetlenek", amely eredetileg egy francia nagyjátékfilm, Olivier Nakache és Éric Toledano rendezésében készült, nemzetközi szenzációvá vált, számos díjat nyert és világszerte meghódította a közönség szívét. A Kladnói Színházban Jiří Hajek rendezésében bemutatott adaptáció folytatja a megható történet örökségét, amely a korlátok leküzdésének fontosságát hangsúlyozza, és minden egyes ember egyediségét ünnepli.

A kladnói színházzal való együttműködésünk hangsúlyozza az Eroute elkötelezettségét egy befogadóbb világ megteremtése iránt. Hiszünk a mobilitás átalakító erejében, és az "Érinthetetlenek" című előadásban való részvételünkkel szeretnénk hozzájárulni a kulturális környezethez, és a művészeteket a sokszínű közönség számára is elérhetővé tenni.

Nagyrabecsülésünket fejezzük ki a kladnói színháznak, amiért az Eroute-ot választotta mobilitási partnerként ehhez a rendkívüli produkcióhoz.