Eroute az ortopédiai protézisek konferenciáján

2024. május 19-én Eroute márkánk büszkén vett részt a Prágában megrendezett ortopédiai protézisekről szóló konferencián. Ez a rangos esemény vezető szakértőket hozott össze, hogy megvitassák az ortopédiai protézisek legújabb fejlesztéseit és trendjeit. Megtiszteltetés volt számunkra, hogy részt vehettünk ezen a fontos találkozón, ahol vasárnap egy workshop keretében bemutattuk élvonalbeli innovációinkat az elektromos kerekesszékek és járókeretek területén.

Forradalmi innovációk bemutatása

A workshopon az Eroute új elektromos kerekesszékek és járókeretek sorát mutatta be, amelyeket úgy terveztek, hogy javítsák felhasználóink mobilitását és életminőségét. Legújabb modelljeink olyan fejlett meghajtási rendszerekkel rendelkeznek, amelyek hosszabb akkumulátor-üzemidőt és jobb teljesítményt biztosítanak. Emellett olyan innovatív biztonsági funkciókkal felszerelt járókereteket is bemutattunk, mint például az automatikus fék, amely az esések megelőzésére aktiválódik.

Együttműködés az iparági szakértőkkel

A konferencia kiváló alkalmat biztosított számunkra, hogy az ortopédiai protézisek területén dolgozó vezető szakértőkkel kapcsolatokat építsünk ki. Megbeszélhettük a mozgáskorlátozott emberek előtt álló jelenlegi kihívásokat, és feltérképezhettük a lehetséges megoldásokat. A kapott visszajelzések és meglátások felbecsülhetetlen értékűek voltak, és segíteni fognak abban, hogy tovább finomítsuk és fejlesszük termékeinket, hogy még jobban megfeleljenek ügyfeleink igényeinek.

Köszönjük mindenkinek, aki támogatott minket a konferencián, és várjuk a következő alkalmat, hogy bemutassuk, hogyan állít új szabványokat az Eroute az elektromos kerekesszékek és járókeretek terén. Látogasson el webáruházunkba, hogy többet megtudjon termékeinkről és a közeljövőben megjelenő újításainkról.

Köszönjük, hogy részt vesz a jobb mobilitás és a magasabb életminőség felé vezető utunkon.