ET07 e-Tricikli

Fedezze fel környezetét az Eroute ET07 készülékkel: nem szükséges jogosítvány! Kényelmes elektromos tricikli idősek számára. 50 km hatótávolság, 2 év garancia.

941 000 Ft 740 945 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Várhatóan decemberben
Szállítási lehetőségek
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Nem szükséges vezetői engedély, kényelmes és tele van funkciókkal

Fedezze fel a mobilitás új korszakát az Eroute ET07 elektromos triciklivel. Ez a tricikli az idősek számára készült, és zökkenőmentesen ötvözi a törvényességet, a kényelmet és a fejlett funkciókat, hogy újradefiniálja a vezetési élményt.

  • Készen áll az útra:

Az ET07 triciklit úgy tervezték, hogy közúti használatra alkalmas legyen. Regisztrálhatja, rendszámtáblát kaphat, és ami a legjobb - nem szükséges hozzá jogosítvány. A 25 km/h sebességkorlátozással legálisan és biztonságosan közlekedhetsz a városi utakon.

  • Utasbarát kialakítás:

Az ET07 két üléssorral rendelkezik, és arra ösztönöz, hogy együtt utazzatok. Kínáljon kényelmes utazást barátainak, vagy fedezze fel könnyedén a városközpontot. Ez a tricikli utazásokra és kényelemre készült.

  • Lenyűgöző hatótávolság:

Egyetlen feltöltéssel akár 50 km-t is megtehet, és alkalmazkodik a mindennapi rutinjához. Az ET07 trike megadja a szabadságot a felfedezéshez anélkül, hogy aggódnia kellene az energia lemerülése miatt. A tényleges hatótávolság az útvonaltól függően változhat, de a megbízhatóság állandó marad.

  • Informatív sebességmérő:

Maradj ura a helyzetnek az átfogó fordulatszámmérővel, amely kijelzi az aktuális sebességet és az akkumulátor töltöttségi szintjét. A valós idejű információk az Ön keze ügyében biztosítják a zökkenőmentes és tájékozott utazást.

  • Teljes csomag:

Az ET07 élménye a kezdetektől fogva zökkenőmentes. Az akkumulátort és a töltőt mellékeljük, így 6-8 óra alatt feltöltheted. Ráadásul ingyenes visszapillantó tükröket is kapsz tőlünk. Ez egy átfogó csomag a gondtalan kalandhoz.

  • Hátsó bevásárlókosár:

Az ET07 tágas hátsó kosárral van felszerelve. Legyen szó élelmiszerből vagy személyes tárgyakról, vigyen magával mindent, amire szüksége van az útra, és tegyen minden utazást praktikussá és élvezetessé.

  • Erős teljesítmény:

Az ET07 1200 wattos maximális teljesítménnyel büszkélkedhet, amely a hatékonyságot és a teljesítményt egyesíti a zökkenőmentes és megbízható utazás érdekében. Tapasztalja meg az elektromos mobilitás örömét anélkül, hogy kompromisszumot kötne a teljesítményben.

  • Garancia:

A bizalom kulcsfontosságú, ezért az Eroute ET07 trike két év garanciával rendelkezik. Hiszünk termékünk tartósságában és minőségében, biztosítva az Ön elégedettségét és nyugalmát.

Tegyen egy szabadsággal, kényelemmel és stílussal teli utazást az Eroute ET07 elektromos triciklivel időseknek. A mobilitás új korszakába szóló jegye vár - fogadja el bizalommal és kényelemmel.

Próbálja ki az Eroute ET07 elektromos triciklit vásárlás előtt. Megrendeléskor választhatja, hogy technikusunk bemutatót tart az otthonában vagy nyaralójában.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Háromkerekű robogók
Jótállás: 2 év
Súly: 110 kg
Fék típusa: dobfékek
Maximális sebesség: I: 6 km/h; II: 10 km/h; III: 25 km/h
Rendszámtábla-regisztráció: Igen
Maximális teljesítmény: 1200 W
Névleges teljesítmény: 650W
Akkumulátor kapacitás: 20 Ah / 60V
Kerék mérete: 3.00-10

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.