MOB05 e-Robogó + tetővel együtt

Az Eroute MOB05 elektromos robogó megbízható és hatékony módot kínál az idősek számára a mobilitás megőrzésére, kényelmes utazással és fejlett funkciókkal, többek között tetővel.

1 075 000 Ft 846 457 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Kérésre
Szállítási lehetőségek
MOB05 e-Robogó + tetővel együtt
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Bemutatjuk az Eroute MOB05 elektromos robogót tetővel - az ideális megoldást az idősek számára, akik biztonságos, kényelmes és kényelmes közlekedésre vágynak. Ez a robogó fejlett funkciókkal és kiváló teljesítménnyel rendelkezik, így megbízható és hatékony közlekedési eszköz.

Tapasztalja meg a kiemelkedő teljesítményt az Eroute MOB05 elektromos robogóval

Ez a tetővel ellátott elektromos robogó 60V/20Ah ólomsavas akkumulátorral működik, és egyetlen feltöltéssel akár 50 km távolságot is megtehet, így Ön szabadon utazhat anélkül, hogy aggódnia kellene az energia lemerülése miatt. A 3.00-10-es cső nélküli gumiabroncs kiváló tapadást és stabilitást biztosít, így bármilyen terepen zökkenőmentes utazást tesz lehetővé.

Az Eroute MOB05 elektromos robogó előnyei idősek számára

  • Kényelmes utazás a felfüggesztési rendszernek köszönhetően
  • Erőteljes elektromos motor a kiváló teljesítményért
  • Megbízható biztonsági funkciók, beleértve a dobfékeket és a robusztus vázat is
  • Védelem a nap és az eső ellen a tetőnek köszönhetően
  • Nagy, 140 kg-os maximális terhelhetőség
  • Könnyen kezelhető az egyszerű kezelőszervekkel
  • Az idősek életminőségének javítása

3 sebességfokozat a megbízható szállításhoz

A három sebességfokozat - 6 km/h, 10 km/h és 25 km/h - közül választhat, így a sebességet az Ön preferenciáihoz és az útviszonyokhoz igazíthatja. Az első és hátsó dobfékek megbízható fékerőt biztosítanak, míg a 600 W-os villanymotor elegendő teljesítményt nyújt ahhoz, hogy könnyedén vegye az emelkedőket és az emelkedőket. A könnyűfém felnikkel és a 12 cm-es hasmagassággal a durva terepviszonyokkal is megbirkózik.

Nagyfokú biztonság és könnyű kezelhetőség

Az Eroute MOB05 elektromos robogó időseknek tetővel a biztonságot is szem előtt tartva tervezték. Megállási távolsága ≤5 m, így vészhelyzet esetén gyors és hatékony megállást biztosít. A 140 kg-os maximális terhelhetőséggel és ≤15°-os meredekséggel ez a robogó a legtöbb felhasználó számára alkalmas.

Ez a robogó tetővel is rendelkezik, amely megvédi Önt a naptól és az esőtől, így ideális választás a szabadtéri tevékenységekhez. A 6-10 órás töltési idő lehetővé teszi, hogy az akkumulátor egy éjszaka alatt teljesen feltöltődjön, így egy teljesen feltöltött robogóval kezdheti a napját.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Négykerekű elektromos robogóka
Jótállás: 2 év
Súly: 130 kg
Méretek: 165 x 70 x 160 cm
Akkumulátor típusa: Ólomsavas akkumulátor
Akkumulátor mérete: 60V / 20Ah
Gumiabroncs méretei: 3.00-10 Tubeless gumiabroncs
Feszültség: 60 V
3 sebességi mód: I: 6 km/h; II: 10 km/h; III: 25 km/h
Motor bemeneti teljesítmény: 60 V / 500 W
Földtávolság: 12 cm
Töltési idő: 6 - 10 h
Maximális terhelhetőség: 140 kg
Maximális emelkedés: ≤ 15°

Eroute MOB05

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.