6003B XL elektromos kerekesszék (automatikus pozicionálás)

A 6003B XL elektromos kerekesszék a háttámla és a lábtartók elektromos hátrahajthatóságát biztosítja. Az Eroute 6003B XL emellett 52 cm-es, megnövelt ülésszélességgel rendelkezik.

669 900 Ft 638 000 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Készleten (>5 db)
Várható kézbesítés:
1.7.2024
Szállítási lehetőségek
6003B XL elektromos kerekesszék (automatikus pozicionálás)
Összecsukható elektromos kerekesszék Eroute 5003 XL háttámla pozicionálással (1)
Újdonság
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

A 6003B XL elektromos kerekesszék a háttámla és a lábtartók automatikus, távirányítóval vezérelt pozicionálását kínálja. Ez lehetővé teszi, hogy a kerekesszéket fekvő helyzetbe hozza. Ezenkívül, ahogy a neve is mutatja, a 6003 XL 52 cm-es, meghosszabbított üléssel rendelkezik. Az Eroute 6003B XL tökéletesen alkalmas autóval, busszal, vonattal és repülővel történő utazáshoz. Az Eroute 6003B XL elektromos összecsukható kerekesszék nagy teljesítményű motorral, lítium-ion akkumulátorral, akár 25 km-es hatótávolsággal, 170 kg terhelhetőséggel és 2 év garanciával rendelkezik, funkcionális első és hátsó lengéscsillapítóinak köszönhetően pedig a legkényelmesebb utazást biztosítja.

Csomagtartó (2)

Az Eroute 6003B XL elektromos összecsukható kerekesszék előnyei

  • A háttámla és a lábtartó automatikus beállítása
  • Meghosszabbított ülés 52 cm-re
  • Fekvő pozíció opció
  • Szinte semmilyen karbantartást nem igényel
  • Elfér a kisautók csomagtartójában
  • 360°-os joystick vezérlő, amely jobb vagy bal kézhez igazítható
  • Intelligens elektromágneses fékek a gyors megálláshoz
  • A kerekek borulásgátlóval rendelkeznek
  • Kézi vagy elektromos üzemmódban használható

Elektromos kerekesszék 6003B XL a kényelmes mobilitásért és utazásért

A 6003B XL elektromos kerekesszék egy nagyon kényelmes kerekesszék, amelyet mozgás-, stabilitási vagy egyensúlyi problémákkal küzdők számára terveztek. Összecsukható kialakításának köszönhetően nagyon hordozható, és elfér egy kis autó csomagtartójában. Tökéletes a kényelmes mozgáshoz és utazáshoz. Számos praktikus zseb is található benne, így mindig kéznél van minden, amire szüksége van. A kar- és lábtámaszok megemelése lehetővé teszi, hogy biztonságosan mozoghasson oldalirányban a kocsin. 

Megfelelő tartozékok

Biztonságos és erős elektromos összecsukható kerekesszék Eroute 6003B XL

Az elektromos kerekesszéket 2 nagy teljesítményű elektromos motor hajtja, amelyeket a nagysebességű vonatokban is használnak. 5 sebességfokozattal rendelkezik, és a + és - gombok megnyomásával vezérelhető. Akár 6 km/órás sebességgel is haladhat, a sebességet a karral állíthatja, a kerekesszéket jobb vagy bal kézzel irányíthatja, és az intelligens elektromágneses fékeknek köszönhetően gyorsan megállhat. A szék elég erős ahhoz, hogy egy egész napos használatot kibírjon. Ráadásul bármikor átkapcsolhat kézi üzemmódra. Egy éjszaka alatt 6-8 óra alatt töltődik fel. 

Mobilitás, kényelem és biztonság

Joystick lehetővé teszik, hogy biztonságosan mozoghasson a tömegben és a szűk helyeken. Az állítható, széles, puha, ergonomikus, puha kartámaszok tehermentesítik gerincét. A kényelmes, széles, nagy szilárdságú habszivacs ülés és az első és hátsó lengéscsillapítók bármilyen terepen kényelmesek. A kisebb, 25 cm átmérőjű első tömör kerekek és a nagyobb, 40 cm átmérőjű hátsó felfújható kerekek kombinációja, a 60 cm-es fordulási sugár és a ≤13°-os kényelmes dőlésszög biztosítja a kényelmet és a stabilitást az utazás során.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos kerekesszékek
Jótállás: 2 év
Súly: 43 kg
Motor: 2x350W
Akkumulátorok: 20Ah / 24V lítium
Vezérlők: 360° Joystick
Max. terhelhetőség: 170 kg
Töltési idő: 6-8 h
Sebesség: 0-6 km/h
Fordulási sugár: 60 cm
Mászás: ≤13°
Maximális hatótávolság: 20 - 25 km
Ülés méretei: 52 cm
Első kerekek (teljes): 25 cm
Hátsó kerekek (felfújható): 40 cm
Méretek (kibontva): 122 x 65 x 128 cm
Méretek (összehajtva): 77 x 34 x 70 cm
Akkumulátor tömege: 4 kg

Bemutató videó

Telepítési videó

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.