7005 elektromos kerekesszék + távirányító

Az Eroute 7005 elektromos kerekesszék a legkönnyebb az összes közül, mindössze 18 kg-ot nyom. Összecsukható kialakításának és erőteljes motorjainak köszönhetően sokoldalú és kényelmes választás a mobilitási igények kielégítésére. Tapasztalja meg a könnyű manőverezhetőséget és a kényelmet az Eroute 7005 kerekesszékkel.

standard ár: 631 000 Ft –14 % 539 000 Ft 513 333 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Készleten (>5 db)
Várható kézbesítés:
21.5.2024
Szállítási lehetőségek
7005 elektromos kerekesszék + távirányító
Eroute 7005 könnyű, összecsukható elektromos kerekesszék (2)
631 000 Ft –14 %
Biztonságos fizetés az átadáskor



Vegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus által



Technikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükön



Ön közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!



A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Bemutatjuk az Eroute 7005-öt, az eddigi legkönnyebb elektromos kerekesszékünket. Tapasztalja meg a könnyed mobilitást kompakt kialakításának és lenyűgöző funkcióinak köszönhetően. A kefe nélküli motorral, lítium akkumulátorral és intuitív vezérléssel felszerelt kerekesszék sima és kényelmes utazást biztosít. Maximális 100 kg-os terhelhetőségével és 15-20 km-es hatótávolságával tökéletes útitársa lesz. Fedezze fel a szabadságot és a kényelmet az Eroute 7005-tel, amelyet a minőség és a vásárlói elégedettség iránti elkötelezettségünk biztosít.

Csomagtartó (2)

Az Eroute 7005 elektromos összecsukható kerekesszék jellemzői

  • Szinte semmilyen karbantartást nem igényel
  • Elfér a kis autók csomagtartójában
  • A 360°-os joystick vezérlő jobb- vagy balkezes használatra állítható be
  • Intelligens elektromágneses fékek a gyors megálláshoz tervezve
  • A kerekek felborulás elleni védelemmel rendelkeznek
  • Az állítható kartámaszok felemelhetők a könnyű hordozás érdekében
  • A kar- és lábtámaszok megemelése lehetővé teszi a biztonságos oldalirányú átrakást a kocsira
  • Kézi vagy elektromos üzemmódban használható

7005 elektromos kerekesszék a kényelmes mozgáshoz és utazáshoz

Az Eroute 7005 elektromos kerekesszék, amely kivételes kényelmet nyújt a mozgássérült emberek számára. Összecsukható kialakítása biztosítja a könnyű szállítást és a kis csomagtartókban való tárolást. Tapasztalja meg a kényelmes mozgást és a kényelmes utazást a praktikus zsebeknek köszönhetően, amelyekben a legszükségesebb dolgok könnyen elérhetőek. Az összecsukható kar- és lábtámaszok biztonságos oldalirányú manőverezést tesznek lehetővé, és növelik az Ön mobilitását és függetlenségét.

Távirányító banner

Megfelelő tartozékok

Biztonságos és erős Eroute 7005 elektromos összecsukható kerekesszék

Az elektromos kerekesszéket 2 nagy teljesítményű elektromos motor hajtja, amelyeket a gyorsvonatokban is használnak. 5 sebességfokozattal rendelkezik, és a + és - gombok megnyomásával működtethető. Akár 6 km/órás sebességgel is haladhat, a sebességet a karral állíthatja, a kerekesszéket jobb vagy bal kézzel irányíthatja, és az intelligens elektromágneses fékeknek köszönhetően gyorsan megállhat. A szék elég erős ahhoz, hogy egy egész napos használatot kibírjon. Ráadásul bármikor átkapcsolhat kézi üzemmódra. Egy éjszaka alatt 4-6 óra alatt feltöltődik.

Mobilitás, kényelem és biztonság

A joystick lehetővé teszi a manőverezhetőséget és a biztonságos irányítást zsúfolt helyeken és szűk helyeken. Tapasztalja meg a megkönnyebbülést az állítható, széles és puha ergonomikus kartámaszokkal. Élvezze a kényelmet bármilyen terepen a széles, nagy rugalmasságú habszivacs ülésnek és az első és hátsó lengéscsillapítóknak köszönhetően. A kisebb, 7 hüvelykes első fix kerekek és a nagyobb, 12 hüvelykes hátsó felfújható kerekek kombinációja, valamint a 60 cm-es fordulási sugár és a ≤13°-os kényelmes dőlésszög egyaránt biztosítja a stabilitást és a kényelmes utazást.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos kerekesszékek
Jótállás: 2 év
Súly: 18 kg
Motor: 2x180W
Akkumulátorok: 10Ah / 24V lítium
Vezérlők: 360° Joystick
Max. terhelhetőség: 100 kg
Töltési idő: 4-6 h
Sebesség: 0-6 km/h
Fordulási sugár: 60 cm
Mászás: ≤13°
Maximális hatótávolság: 15 - 20 km
Ülés méretei: 45 cm
Első kerekek (teljes): 7"
Hátsó kerekek (teljes): 12"
Méretek (kibontva): 108 x 63 x 93 cm
Méretek (összehajtva): 77 x 33 x 79 cm
Tömeg akkumulátorral: 18 kg
Súly: 16,7 kg

Eroute 7005

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
JZ Szerző | 15.4.2024
A célnak tökéletesen megfelel. A gépkocsi csomagtartójában tudom szállítani, így a parkolótól el tudok menni vele a célig. Köszönöm a nagyon kedves kiszolgálást.
5
V Szerző | 11.10.2023
Most ismerkedem a kocsival, és eddig nagyon elégedett vagyok vele, az utazás kényelmes, eddig úgy működik, ahogy kell, szépen néz ki és jól összecsukható a céggel és a szervizszerelőkkel való kommunikáció nagyon jó. Összefoglalva, minden rendben.

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.