Eroute a FOPTO 2023 konferencián

Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk a november 23-án és 24-én megrendezett FOPTO 2023 szakmai konferencián és tagsági találkozón. A mobilitási megoldások szószólóiként és az akadálymentesítés bajnokaiként megtiszteltetés és kiváltság volt egy ilyen befolyásos találkozón részt venni.

A FOPTO konferenciája platformot biztosított az iparág vezetői, szakemberei és szakértői számára, hogy találkozzanak, eszmét cseréljenek és megvitassák az ortézis és protézis technológiák legújabb vívmányait. Az Eroute-nál felismerjük annak fontosságát, hogy az innováció élvonalában maradjunk, különösen az orvosi eszközök és a motoros kerekesszékek területén.

A kétnapos rendezvény során számos tanulságos beszélgetés zajlott a technológia fejlődéséről. A tudás és a szakértelem cseréje felbecsülhetetlen értékű volt, és megerősítette elkötelezettségünket a legmodernebb megoldások biztosítása iránt, amelyek javítják azoknak az életét, akiknek segítségre van szükségük a mozgáshoz.

A konferencia nemcsak arra adott lehetőséget, hogy bemutassuk elektromos kerekesszékek és mobilitási segédeszközök választékát, hanem arra is, hogy hálózatot építsünk olyan hasonlóan gondolkodó szakemberekkel, akik osztoznak a hozzáférhetőség javítása iránti szenvedélyünkben.

A FOPTO 2023-as konferencián szerzett tapasztalatainkra visszagondolva, inspiráltak és motiváltak vagyunk, hogy folytassuk küldetésünket a mobilitási kihívásokkal küzdő emberek helyzetének javítására. A konferencián szerzett meglátások és a kialakított kapcsolatok kétségtelenül alakítani fogják az Eroute jövőjét és az innovatív, felhasználóbarát megoldások létrehozása iránti elkötelezettségünket.

Hálánkat fejezzük ki a FOPTO-nak, amiért ilyen lenyűgöző eseménynek adott otthont, és várakozással tekintünk a jövőbeli lehetőségek elé, hogy hozzájárulhassunk az ortézis és protézis közösség fejlődéséhez és növekedéséhez.