Szakértői szállítás és beállítás technikusunk által


Az Eroute-nál megértjük, hogy a mobilitás létfontosságú szempont ügyfeleink számára. Ezért kínáljuk a robogók és elektromos kerekesszékek széles választékát, hogy minden egyén egyedi igényeit kielégítsük. Termékeinket úgy terveztük, hogy ügyfeleinknek megadjuk a függetlenséget és a szabadságot, amelyre szükségük van ahhoz, hogy teljes életet élhessenek.

Szakszerű szállítás és beállítás: a kerekesszék megfelelő felszerelésének biztosítása.

De nem csak a termékek eladásáról van szó - mi időben és szakszerűen szállítjuk és állítjuk be a termékeket. Technikusaink csapata magasan képzett és tapasztalt a robogók és elektromos kerekesszékek beállításában és felszerelésében. Biztosítani fogják, hogy a berendezést megfelelően állítsák be, és hogy Ön megértse, hogyan kell biztonságosan és hatékonyan működtetni. A kényelmes és felhasználóbarát használat érdekében elvégzik a szükséges beállításokat is.

Az ügyfelek elégedettségének biztosítása képzés és támogatás révén 

Az egyik legfontosabb dolog számunkra, hogy ügyfeleink teljesen elégedettek legyenek a vásárlásukkal. Ezért szánunk időt arra, hogy átnézzük Önnel a robogó vagy elektromos kerekesszék összes jellemzőjét és funkcióját, és biztosítjuk, hogy teljes mértékben megértse, hogyan használhatja biztonságosan és magabiztosan. Technikusaink alapos bemutatót tartanak Önnek a berendezés karbantartásáról és gondozásáról, beleértve az akkumulátor feltöltését, a mozgó alkatrészek tisztítását és kenését, valamint a hibaelhárítást. Ez biztosítja, hogy berendezései a lehető leghosszabb ideig optimális állapotban maradjanak.

Ismerje meg a különbséget az Eroute segítségével

Az Eroute-nál úgy gondoljuk, hogy az értékesítés utáni szolgáltatás legalább olyan fontos, mint maguk a termékek. Ezért van egy elkötelezett ügyfélszolgálati csapatunk, akik mindig készenlétben állnak, hogy válaszoljanak a robogóval vagy elektromos kerekesszékkel kapcsolatos kérdéseire vagy aggályaira. Szeretnénk biztosítani, hogy az új robogóval vagy elektromos kerekesszékkel kapcsolatos tapasztalatai a lehető leggördülékenyebbek és legélvezetesebbek legyenek.

A technológia és az innováció élvonalában maradva

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat fejlesszük, hogy megfeleljenek ügyfeleink változó igényeinek. Az új technológiákat és a mobilitás terén elért eredményeket kutatjuk fel, hogy ügyfeleinknek a legfejlettebb és legmegbízhatóbb termékeket kínálhassuk a piacon.

Ha tehát új robogóra vagy elektromos kerekesszékre van szüksége, ne keressen tovább. A legjobb termékek és szolgáltatások nyújtása iránti elkötelezettségünk páratlan az iparágban. Garantáljuk, hogy teljesen elégedett lesz a vásárlással és a kapott szolgáltatással. Vegye fel velünk még ma a kapcsolatot, ha többet szeretne megtudni termékeinkről, és szeretne időpontot egyeztetni a szállításra és a beállításra szakképzett technikusainkkal.