Látogasson el új bemutatótermünkbe Magyarországon!


Üdvözlöm Önöket, kedves Eroute ügyfeleink!

Nagy örömmel osztunk meg veletek egy izgalmas frissítést! Az idősek és idősek igényeit kiszolgáló, valamint elektromos robogókat és elektromos kerekesszékeket kínáló, nagyra becsült bemutatótermünk mostantól nyitva áll, és készen áll arra, hogy üdvözölje Önöket. Megtiszteltetés számunkra, hogy részesei lehetünk a fokozott mobilitás és függetlenség felé vezető útjának.

Látogasson el hozzánk!
Amennyiben szeretné felfedezni elektromos robogóink és elektromos kerekesszékek kínálatát, meghívjuk Önt, hogy látogasson el új bemutatótermünkbe, amikor csak Önnek megfelel. Szakértői csapatunk örömmel segít Önnek, és végigvezeti az Ön igényeinek megfelelő funkciókat.

📞 Látogatásának ütemezéséhez:
+36 20 518 2382 telefonszámon, hogy egyeztessünk egy megfelelő időpontot a látogatásra. Tisztában vagyunk a személyre szabott figyelem fontosságával, és arra törekszünk, hogy az Ön élménye a lehető leginformatívabb és legteljesebb legyen.

Miért válasszon minket?

Személyre szabott megoldások: Termékeinket úgy terveztük, hogy megfeleljenek az idősek és az idősek egyedi igényeinek, biztosítva a kényelmet, a biztonságot és a könnyű használatot.
Szakértői útmutatás: Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy részletes tájékoztatást nyújtson Önnek, és válaszoljon minden kérdésére.
A függetlenség erősítése: Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy innovatív mobilitási megoldásaink révén aktívabb és függetlenebb életmódot tegyünk lehetővé az idősek számára.

Elhelyezkedés:
Vadkert u. 5, 9671 Magyarország.
+36 20 518 2382

Az Ön kényelme és elégedettsége továbbra is prioritás számunkra, és örömmel segítünk Önnek megtalálni az Ön igényeinek megfelelő, tökéletes mobilitási megoldást. Megértjük a mobilitás jelentőségét a lendületes és teljes élet fenntartásában, és mi itt vagyunk, hogy minden lépésnél támogassuk Önt.

Hívjon minket bátran a +36 20 518 2382-es telefonszámon, ha időpontot szeretne egyeztetni, vagy érdeklődni szeretne termékeinkről. Szeretettel várjuk Önt új bemutatótermünkben.