W6001 elektromos kerekesszék + INGYENES fejtámla

A W6001 elektromos kerekesszék kézzel összecsukható, súlya 22 kg, és egy második személy is működtetheti egy vezérlő segítségével. Az Eroute W6001-et különösen értékelni fogja, ha autóval, vonattal vagy repülővel utazik.

standard ár: 781 000 Ft –25 % 581 833 Ft 554 127 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Megrendelés
Várható kézbesítés:
1.7.2024
Szállítási lehetőségek
W6001 elektromos kerekesszék + INGYENES fejtámla
Összecsukható elektromos kerekesszék Eroute W6001 (1)
781 000 Ft –25 %
Biztonságos fizetés az átadáskorVegye igénybe szolgáltatásunkat, és tesztelje otthonában a robogót vagy kerekesszéket, mielőtt megvásárolná.

Ingyenes kiszállítás technikus általTechnikusunk elhozza otthonába a robogót vagy kerekesszéket, bemutatja és beállítja azt.

Szakértők a saját területükönÖn közvetlenül olyan szakértőktől vásárol, akik elkötelezettek a mozgást segítő eszközök iparágában.

Szerviz egész Magyarországon!A szerviztechnikus az Ön rendelkezésére áll! Csak egyeztessen egy vizsgálatot, és mi eljönünk az Ön otthonába.

Termék részletes leírása

Bemutatjuk az Eroute W6001 elektromos kerekesszékét, amely a kényelem, a mobilitás és az innovatív technológia kombinációját kínálja. Ennek a kerekesszéknek a középpontjában egy nagy teljesítményű kefe nélküli motor áll, amely kis méretével, esztétikus kialakításával, nagy tartósságával, hosszú élettartamával, alacsony zajszintjével és stabilitásával tűnik ki. A sebesség szabályozhatóságának köszönhetően a kanyarodás és a gyorsítás során érzékenyebb és rugalmasabb vezetési élményt nyújt.

A W6001 ideális utazáshoz - kézzel könnyen összecsukható. Összecsukható kialakításának köszönhetően könnyen szállítható és tárolható, így alkalmas autóval, busszal, vonattal vagy repülővel történő utazáshoz. Lítium-ion akkumulátorral és akár 25 km-es hatótávolsággal, 130 kg-os terhelhetőséggel és két év garanciával a W6001 bármilyen kihívásra készen áll.

Csomagtartó (2)

Az Eroute W6001 kerekesszék fő előnyei a következők:

  • Vezérlés távirányítóval
  • Alacsony karbantartási igény
  • Könnyen elfér az autó csomagtartójában
  • Testre szabható 360°-os joystick
  • Intelligens elektromágneses fékek a biztonságos megálláshoz
  • Megdőlésgátló kerekek
  • Állítható kartámaszok a könnyű transzferhez
  • Választható kézi és elektromos üzemmód

Távirányító banner

A W6001 kerekesszéket a maximális kényelem és biztonság érdekében tervezték.

Az W6001 elektromos kerekesszék egy nagyon kényelmes kerekesszék, amelyet mozgás-, stabilitási vagy egyensúlyi problémákkal küzdők számára terveztek. Összecsukható kialakításának köszönhetően nagyon hordozható, és elfér egy kis autó csomagtartójában. Tökéletes a kényelmes mozgáshoz és utazáshoz. A könnyű alumíniumnak köszönhetően mindössze 22 kg a súlya. Számos praktikus zseb is található benne, így mindig kéznél van minden, amire szüksége van. A kar- és lábtámaszok megemelése lehetővé teszi, hogy biztonságosan mozoghasson oldalirányban a kocsin.

Megfelelő tartozékok

Biztonságos és erős elektromos összecsukható kerekesszék Eroute W6001

Az elektromos kerekesszéket 2 nagy teljesítményű elektromos motor hajtja, amelyeket a nagysebességű vonatokban is használnak. 5 sebességfokozattal rendelkezik, és a + és - gombok megnyomásával vezérelhető. Akár 6 km/órás sebességgel is haladhat, a sebességet a karral állíthatja, a kerekesszéket jobb vagy bal kézzel irányíthatja, és az intelligens elektromágneses fékeknek köszönhetően gyorsan megállhat. A szék elég erős ahhoz, hogy egy egész napos használatot kibírjon. Ráadásul bármikor átkapcsolhat kézi üzemmódra. Egy éjszaka alatt 6-8 óra alatt töltődik fel.

Mobilitás, kényelem és biztonság

Joystick lehetővé teszik, hogy biztonságosan mozoghasson a tömegben és a szűk helyeken. Az állítható, széles, puha, ergonomikus, puha kartámaszok tehermentesítik gerincét. A kényelmes, széles, nagy szilárdságú habszivacs ülés és az első és hátsó lengéscsillapítók bármilyen terepen kényelmesek. A kisebb, 20 cm átmérőjű első tömör kerekek és a nagyobb, 30 cm átmérőjű hátsó felfújható kerekek kombinációja, a 60 cm-es fordulási sugár és a ≤13°-os kényelmes dőlésszög biztosítja a kényelmet és a stabilitást az utazás során.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos kerekesszékek
Jótállás: 2 év
Súly: 22 kg
Motor: 2x 250W
Akkumulátorok: 12Ah / 24V lítium
Vezérlők: 360° Joystick
Max. terhelhetőség: 130 Kg
Töltési idő: 6-8 h
Sebesség: 0-6 km/h
Fordulási sugár: 60 cm
Mászás: ≤13°
Maximális hatótávolság: 20 - 25 km
Ülés szélessége: 45 cm
Első kerekek (teljes): 20 cm
Hátsó kerekek (felfújható): 30 cm
Méretek (kibontva): 95 x 63 x 95 cm
Méretek (összehajtva): 65 x 41 x 78 cm
Tömeg akkumulátorral: 25 kg

e_route_logo_vektor

Üdvözöljük az elektromos mobilitási termékek márkájánál! Egy cseh vállalat vagyunk, amelynek szenvedélye, hogy minőségi közlekedési megoldásokat kínáljon az idősek és a mozgáskorlátozottak számára. Több mint 16 éves vásárlási és értékesítési tapasztalatunkkal hírnevet szereztünk, hogy kivételes termékeket és szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Folyamataink

Cégünknél fontosnak tartjuk, hogy termékeinket úgy szereljük össze, módosítjuk és rakjuk egymásra, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeknek. Megértjük, hogy a megbízható, hatékony és biztonságos szállítási lehetőségek megtalálása alapvető fontosságú az önellátás, valamint a teljes és aktív életmód fenntartásához, és igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Termékeink

Az elektromos robogók és triciklik mellett elektromos kerekesszékeket is kínálunk, amelyek nagyobb mobilitást és függetlenséget biztosítanak a mozgáskorlátozottak számára. Csapatunk elkötelezett az iránt, hogy segítsen ügyfeleinknek megtalálni az igényeiknek megfelelő ideális megoldást, és mindig szívesen válaszolunk minden kérdésre, és támogatást nyújtunk a vásárlási folyamat során.

Návrh elektrický invalidní vozík

Csapatunk

Büszkék vagyunk az általunk kínált termékekre és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokra. Csapatunk energikus és elkötelezett emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák ügyfeleinknek. Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy kiszolgálhatjuk Önt, és olyan kiváló minőségű termékekkel szolgálhatunk, amelyek növelik az Ön mobilitását és függetlenségét. Köszönjük, hogy figyelembe vette márkánkat.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság fontos érték vállalatunk számára, és igyekszünk azt üzleti tevékenységünk minden aspektusába integrálni. Tisztában vagyunk termékeink környezeti hatásával, és igyekszünk megtalálni a módját, hogy csökkentsük ezt a hatást.

A fenntarthatóságra való törekvésünk egyik módja, hogy a hagyományos közlekedési eszközök alternatívájaként elektromobilitási termékeket kínálunk. Elektromos robogóink, triciklijeink és kerekesszékeink nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és hozzájárulhatnak a légszennyezés és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.